ΣΠΟΡ

Πένθος στον Ολυμπιακό - Πέθανε ο Δημήτρης Λαβούτας

Πένθος στον Ολυμπιακό - Πέθανε ο Δημήτρης Λαβούτας
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στις 10:00 στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονος Κερατσινίου INTIME

Την απώλεια ενός σημαντικού παλαίμαχου άσου θρηνεί η οικογένεια του Ολυμπιακού.

Ένα εξέχων μέλος του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού έφυγε από τη ζωή. Όπως έγινε γνωστό, πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» και εκ των ιδρυτικών μελών του συνδέσμου.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Λαβούτα, ο οποίος εκτός από την ποδοσφαιρική του καριέρα, εργάστηκε στη συνέχεια και ως προπονητής σε αρκετές ομάδες του Πειραιά.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στις 10:00 στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονος Κερατσινίου.

Η ανακοίνωση του συνδέσμου βετεράνων του Ολυμπιακού:

«Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και ενός από τα ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου Δημήτρη Λαβούτα και απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ο σύνδεσμος θα παραστεί και θα καταθέσει στεφάνι στην εξόδιο ακολουθία του σπουδαίου βετεράνου ποδοσφαιριστή, προπονητή, άριστου οικογενειάρχη και επιχειρηματία Δημήτρη Λαβούτα που θα γίνει την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονος Κερατσινίου ενώ η ταφή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Αίγινα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ