ΣΠΟΡ

Απίθανο γκολ στην γ' κατηγορία της Ισπανίας υποψήφιο για κορυφαίο της χρονιάς

Απίθανο γκολ στην γ' κατηγορία της Ισπανίας υποψήφιο για κορυφαίο της χρονιάς
Twitter / @YugoUDS / Yugo UD Socuéllamos

Το απίθανο ψαλιδάκι του Χάβι Γκόμες σε αγώνα για την Segunda B της Ισπανίας βάζει υποψηφιότητα για να αναδειχθεί κορυφαίο γκολ της χρονιάς στην σχετική ψηφοφορία της FIFA, για το Puskas Award.

Το απίθανο γκολ μπήκε στον αγώνα της UD Socuéllamos με την CD Toledo για την είσοδο στα play-off ανόδου της Segunda B και έχει γίνει εδώ και λίγες ώρες μία από τις κεντρικές ειδήσεις των αθλητικών εφημερίδων και sites ανά τον κόσμο. Ο 33χρονος επιθετικός της Σοκεγιάμος έβαλε μάλιστα στο καθοριστικό γκολ της ανόδου 20 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης ανεβάζοντας τον δείκτη της δυσκολίας.

Η ενέργειά του Χάβι Γκόμες να στοπάρει την μπάλα με το στήθος και να επιχειρήσει το απίθανο ψαλιδάκι είναι από τα γκολ που κάποτε διαβάζαμε στα κόμικ. Και βέβαια ο Ισπανικός Τύπος αποτύπωσε άμεσα την ενέργεια του στο χαρτί.

Με το γκολ αυτό η ομάδα του Γκόμες πέρασε στην βαθμολογία την Τολέδο, 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε και έχει εκείνη τώρα το πλεονέκτημα για την συμμετοχή της στα play-off. Ο Ισπανός επιθετικός έχει βάλει συνολικά 14 γκολ στην σεζόν, αυτό το γκολ όμως ήταν που του χάρισε την δημοσιότητα και τις συνεντεύξεις.

Σίγουρα το γκολ που σημέιωσε ο Γκόμες θα είναι ανάμεσα στα υποψήφια για το γκολ της χρονιάς στον σχετικό διαγωνισμό της FIFA.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ