ΣΠΟΡ

Αταλάντα-Ολυμπιακός 2-1: Κατέρρευσαν και το πλήρωσαν σε τρία λεπτά οι ερυθρόλευκοι - Τα highlights

Αταλάντα-Ολυμπιακός 2-1: Κατέρρευσαν και το πλήρωσαν σε τρία λεπτά οι ερυθρόλευκοι  - Τα highlights
Ο Μπεράτ Τζιμσίτι μέσα σε δύο λεπτά ανέτρεψε την κατάσταση κι έδωσε τη νίκη (2-1) στην Αταλάντα Intime/ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο Μπέργκαμο, αλλά ο Μπεράτ Τζιμσίτι μέσα σε δύο λεπτά ανέτρεψε την κατάσταση κι έδωσε τη νίκη (2-1) στην Αταλάντα. 

Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν την οπισθοχώρηση τους μετά το 0-1, αλλά και τις αδυναμίες που έδειξαν στις στημένες φάσεις.

Αταλάντα - Ολυμπιακός

Οι σκόρερ του Αταλάντα - Ολυμπιακός (uefa.com)

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με το πολύ όμορφο γκολ του Τικίνιο, μόλις στο 16ο λεπτό, ωστόσο στη συνέχεια δέχθηκε πολύ μεγάλη πίεση από την Αταλάντα. Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν πολύ χώρο στους αντιπάλους τους, οι οποίοι έφτασαν να έχουν κατοχή μέχρι και 70%.

Οι παίκτες του Μαρτίνς άντεξαν στο πρώτο μέρος, καθώς το τέρμα του Πεσίνα δεν μέτρησε, αλλά μετά την ανάπαυλα ο Τζιμσίτι τιμώρησε τις κακές αντιδράσεις τους στις στημένες φάσεις.

Ο Αλβανός αμυντικός σκόραρε δύο τέρματα από το 61ο μέχρι το 63ο λεπτό κι ανέτρεψε την κατάσταση για την ομάδα του Μπέργκαμο. Αμφότερα τα τέρματα ήρθαν από στημένες φάσεις.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να βρουν τέρμα ισοφάρισης, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν. Κάπως έτσι θα κυνηγήσουν την ανατροπή στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την πρόκριση στους «16» του Europa League.

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ