ΣΠΟΡ

Η άμυνα της Ατλέτικο κόντρα στην επίθεση της Μπάγερν για τα ημιτελικά του Champions League

Η άμυνα της Ατλέτικο κόντρα στην επίθεση της Μπάγερν για τα ημιτελικά του Champions League
Reuters / Jason Cairnduff Livepic

Δύο διαφορετικές ποδοσφαιρικές κοσμοθεωρίες θα τεθούν αντιμέτωπες στο Βιθέντε Καλντερόν για ένα εισιτήριο για τον τελικό του Champions League, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να υποδέχεται την Μπάγερν.

Η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε προχωράει με την άμυνα της να τις δίνει τις νίκες σε 5 συνεχόμενα ματς, δίχως να χει δεχθεί γκολ σε 422 λεπτά αγώνα και με αυτή την φιλοσοφία θα κατεβεί και απέναντι στην Μπάγερν.

2016 04 26T175746Z 2033924794 D1AETAQELMAC RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS ATM BAY


(Πηγή: Reuters / Michael Dalder)

Για τον Σιμεόνε όμως υπάρχουν δύο σημαντικές απουσίες, του Τιάγκο και κυρίως του Γκοντίν από το κέντρο της άμυνας, με τους ροχιμπλάνκος όμως να έχουν έξτρα κίνητρο, αφού εχθές ο σύλλογος έκλεισε 113 χρόνια ζωής.

Η Μπάγερν έρχεται χωρίς έξτρα προβλήματα (πλην των γνωστών απουσιών του Μπαντστούμπερ και του Ρόμπεν), αφού και ο Μπόατενγκ είναι μετά από καιρό στην αποστολή των Βαυαρών.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας έρχεται από αήττητο σερί 11 αγώνων (9 νίκες), αλλά με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να μην έχει ακόμη καταφέρει να την οδηγήσει σε τελικό, έχοντας μάλιστα αποκλειστεί τις δύο τελευταίες σεζόν από τους άλλους δύο «μεγάλους» της Ισπανίας (Ρεάλ το 2014 και Μπαρτσελόνα το 2015).

2016 04 26T172348Z 225199522 D1AETAQBLCAA RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS ATM BAY


(Πηγή: Reuters / Michael Dalder)

Η «μάχη των δύο συλλόγων» πάντως ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης με τον Ίντυ, να υποδέχεται τον Μπρούνο στο Βιθέντε Καλντερόν.

Το ρακούν με το καπελάκι απάτσι είχε πολλά κέφια, καλωσορίζοντας τον «Βαυαρό» αρκούδο και το ίδιο ζεστό κλίμα αναμένεται να επικρατήσει και το βράδυ στην Ισπανική πρωτεύουσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ