ΣΠΟΡ

Champions League: Αποφασιστικό βήμα για Τσέλσι, ανοιχτοί λογαριασμοί για Γιουβέντους και Βιγιαρέαλ

Champions League: Αποφασιστικό βήμα για Τσέλσι, ανοιχτοί λογαριασμοί για Γιουβέντους και Βιγιαρέαλ
Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι επικράτησε 2-0 της Λιλ και βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Champions League, ενώ Βιγιαρεάλ και Γιουβέντους ήρθαν ισόπαλες 1-1 και θα λύσουν τις διαφορές τους στο Τορίνο AP/Alberto Saiz

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι επικράτησε 2-0 της Λιλ και βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Champions League, ενώ Βιγιαρεάλ και Γιουβέντους ήρθαν ισόπαλες 1-1 και θα λύσουν τις διαφορές τους στο Τορίνο.

Με το ένα... πόδι στους προημιτελικούς του Champions League βρίσκεται η κάτοχος του τροπαίου, Τσέλσι, μετά το αποψινό 2-0 επί της Λιλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ Βιγιαρεάλ και Γιουβέντους θα «λύσουν τις διαφορές τους στο Τορίνο (1-1).

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχαν οι Λονδρέζοι μπροστά στο κοινό τους, με τον Χάβερτς στο ξεκίνημα του ματς και τον Πούλισικ λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα κι έκαναν το 3Χ3 απέναντι στους «Λιλουά», τους οποίους είχαν νικήσει δύο φορές στην φάση των ομίλων της σεζόν 2019/2020 με το ίδιο, μάλιστα, σκορ (2-1).

Μετά το αποτέλεσμα αυτό το έργο των πρωταθλητών Γαλλίας στη ρεβάνς του «Λα Μποζουάρ» στις 16/03 γίνεται εξαιρετικά δύσκολο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ