ΣΠΟΡ

Στον ρυθμό του Παναθηναϊκός-ΑΕΚ τα καταστήματα ΟΠΑΠ

Στον ρυθμό του Παναθηναϊκός-ΑΕΚ τα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το Αθηναϊκό ντέρμπι παίζει σε όλες τις γειτονιές της χώρας μέσα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Super League συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, με το ντέρμπι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής. Τα καταστήματα ΟΠΑΠ υποδέχονται την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία μέσα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Το κατάστημα ΟΠΑΠ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Στην «πράσινη» γειτονιά της Λεωφόρου

Ο κ. Δημήτρης Ρούτσιος, υπεύθυνος καταστήματος ΟΠΑΠ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μιλά για το Αθηναϊκό ντέρμπι που πλησιάζει: «Ο κόσμος έρχεται στο κατάστημα για να απολαύσει ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Στο μαγαζί έρχονται κυρίως φίλοι του Παναθηναϊκού, καθώς βρισκόμαστε μερικά μέτρα μακριά από το γήπεδο. Μαζεύονται αρκετές ώρες πριν από την έναρξη των αγώνων, συζητούν, μελετούν το κουπόνι και στοιχηματίζουν. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει πάντα πολλές στοιχηματικές επιλογές. Ο κάθε πελάτης θα βρει κάτι που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον», τονίζει ο κ. Ρούτσιος.

2-1.jpg
Ο Δημήτρης Ρούτσιος, υπεύθυνος καταστήματος ΟΠΑΠ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

«Στα ντέρμπι έρχεται πάντα περισσότερος κόσμος. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πάντα με ασφάλεια τηρώντας τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Γι’ αυτό και οι φίλοι των ομάδων προτιμούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ για να παρακολουθούν τους αγώνες των ομάδων τους. Βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, βλέπουν τα ματς σε μεγάλες οθόνες, συζητούν και διασκεδάζουν. Είναι μια εμπειρία που μόνο το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορεί να προσφέρει», σχολιάζει ο κ. Ρούτσιος.

Το κατάστημα ΟΠΑΠ στη Ν. Φιλαδέλφεια

Στην «κιτρινόμαυρη» Νέα Φιλαδέλφεια

Σε μια άλλη γειτονιά της πόλης, στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρίσκεται το κατάστημα ΟΠΑΠ που εργάζεται η κ. Θεοδώρα Διαμαντή. Λίγα μέτρα μακριά από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, το «ΟΠΑΠ Arena», η κ. Διαμαντή υποδέχεται κυρίως φίλους της Ένωσης που επιλέγουν το μαγαζί για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της ομάδας τους. «Ο περισσότερος κόσμος μας ξέρει εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε το στέκι του, όπου έρχεται να παρακολουθήσει αγώνες της ΑΕΚ αλλά και των υπολοίπων ομάδων. Όταν υπάρχουν ντέρμπι όπως αυτό της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, το κατάστημα γεμίζει από νωρίς. Οι πελάτες μαζεύονται ανά παρέες, πίνουν τον καφέ τους, συζητούν και περιμένουν με ανυπομονησία να ξεκινήσει ο μεγάλος αγώνας. Η κίνηση στον πάγκο είναι πάντα αυξημένη σε τέτοια ματς, ωστόσο προσπαθούμε να τους εξυπηρετούμε όλους τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα», αναφέρει η κ. Διαμαντή.

«Ειδικά στα παιχνίδια που είναι εκτός έδρας και έτσι οι φίλαθλοι δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο, προτιμούν το κατάστημα μας για να δουν να τα παιχνίδια. Υπάρχουν και φίλοι της ΑΕΚ που μας έχουν σαν… γούρι, αφού όποτε έρχονται στο μαγαζί φεύγουν χαρούμενοι, είτε επειδή έχει κερδίσει η ομάδα τους, είτε επειδή έχουν κερδίσει οι ίδιοι!», τονίζει η κ. Διαμαντή.

Οι προσφορές του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για την αναμέτρηση και σύμφωνα με τον κ. Ρούτσιο, ο Κυριακάτικος αγώνας αναμένεται να μονοπωλήσει το στοιχηματικό ενδιαφέρον: «Το πρόγραμμα του κουπονιού που βγήκε σήμερα είναι πολύ πλούσιο, αλλά πιστεύω πως ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ θα τραβήξει την μεγαλύτερή προσοχή των παικτών. Άλλωστε, οι επιλογές που προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για τον αγώνα είναι πάρα πολλές. Μπορεί κάποιος να επιλέξει το τελικό αποτέλεσμα & Over/Under, το τελικό αποτέλεσμα & Goal/No Goal, τον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος ή τελευταίος, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή Over 2,5/3,5 γκολ, το νικητή των κόρνερ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τα πολλαπλά σκορ κ.ά.», σχολιάζει ο κ. Ρούτσιος.

Η Θεοδώρα Διαμαντή, υπάλληλος στο κατάστημα ΟΠΑΠ στη Ν. Φιλαδέλφεια

Οι ειδικές στοιχηματικές επιλογές

Από την πλευρά της, η κ. Διαμαντή τονίζει: «Οι στοιχηματικές επιλογές του κοινού ποικίλουν από παιχνίδι σε παιχνίδι. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και η εξέλιξη του. Πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν να στοιχηματίσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας παρακολουθήσει πρώτα τον τρόπο που αγωνίζονται οι ομάδες. Υπάρχουν πελάτες που επιλέγουν και ειδικές στοιχηματικές αγορές, όπως τα συνολικά οφσάιντ, το πρώτο ελεύθερο από το τέρμα, το να υπάρξει δοκάρι στον αγώνα, το να καταλογιστεί πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, τους πόντους αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών, τα συνολικά ελεύθερα από το τέρμα, το χάντικαπ καρτών ή το να επιλέξουν ποιος ποδοσφαιριστής θα δώσει ασίστ. Δεν λείπουν και οι πελάτες που προτιμούν να παίξουν μόνοι τους στα OPAP bet, όπου τοποθετούν μόνοι τους την στοιχηματική τους επιλογή και με αυτό τον τρόπο περιορίζουν τις συναλλαγές στον πάγκο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ