ΣΠΟΡ

Ήξερες τη θετική παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός σε εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ;

Ήξερες τη θετική παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός σε εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ;
Το γήπεδο του Παναθηναϊκού «Απόστολος Νικολαΐδης», στη λεωφόρο Αλεξάνδρας INTIME / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το αθηναϊκό ντέρμπι προσφέρεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Το μεγάλο ντέρμπι της Αθήνας έρχεται απόψε στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Οι «Πράσινοι» χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη, αρχικά για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα Playoffs της Super League αλλά και βεβαίως να πλησιάσουν την ΑΕΚ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από τον Παναιτωλικό επιβεβαιώνοντας τη δυσκολία θετικών αποτελεσμάτων σε εκτός έδρας παιχνίδια. Η ΑΕΚ από τη δική της πλευρά επέστρεψε στις νίκες επί του ΠΑΣ Γιάννινα και από το σημερινό ντέρμπι φιλοδοξεί να νικήσει ούτως ώστε να «χτίσει» σε μεγάλες νίκες επί σπουδαίων αντιπάλων ενόψει της συνέχειας.

Τι αποτελέσματα φέρνει η ΑΕΚ στη Λεωφόρο;

Στην περσινή σεζόν, η Ένωση πέρασε από την έδρα του Παναθηναϊκού σε αγώνα για τα Playoffs χάρη σε γκολ του Πέτρου Μάνταλου και με αυτή τη νίκη εξασφάλισε την ευρωπαϊκή της παρουσία. Πριν από αυτό το μεγάλο «διπλό» η ΑΕΚ είχε αρνητική παράδοση στο «Απόστολος Νικολαϊδης» καθώς δεν είχε κερδίσει σε αγώνα πρωταθλήματος από το 2001! Συνολικά, μεταξύ 2002 και 2021 η Ένωση είχε επικρατήσει μόλις μια φορά σε αγώνα κανονικής διάρκειας πρωταθλήματος επί του Παναθηναϊκού εκτός έδρας και συγκεκριμένα το 2006 σε παιχνίδι όμως που είχε διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Η πρόσφατη προϊστορία

Στα 6 τελευταία παιχνίδια με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» έχουν επικρατήσει μόλις μια φορά με το ιστορικό 3-2 με ανατροπή από 0-2 το 2019. Τα υπόλοιπα 5 παιχνίδια ήταν όλα ισόπαλα, με τελικά αποτελέσματα 0-0 (2015-16), 0-0 (2016-17), 1-1 (2017-18) και 1-1 (2020-21).

Το Pamestoixima.gr προσφέρει περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές για τον αγώνα, καθώς και τα πολλαπλά σκορ 2-0, 1-1 και 1-2 με ενισχυμένη απόδοση. Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του. Σέντρα στη Λεωφόρο απόψε στις 19:30.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ