Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ και Βιγιαφάνιες στο Περιστέρι - Επιστροφή Μαουρίσιο
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και θέλει το «τρίποντο» ενόψει και των play offs.
Εκτός πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League έμειναν οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Λούκας Βιγιαφάνιες.
Παράλληλα, εκτός έμειναν και οι τραυματίες Λούντκβιστ, Μακέντα και Αγιούμπ, όπως και ο Ρούμπεν, ο οποίος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του, ούτως ώστε να είναι «καθαρός» στο μίνι πρωτάθλημα.
Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Παναθηναϊκού μετέχουν οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.
Πέθανε η «κρυφή» κόρη του θρυλικού τραγουδιστή Φρέντι Μέρκιουρι
14:09
Το «Χ» υποστηρίζει ότι μπλόκαρε το «γδύσιμο πραγματικών προσώπων» - Συνεχίζεται η έρευνα
14:08
ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «πανωγράψιμο», οι εμπλεκόμενοι και η διαπόμπευση στο χωριό για τους «πολύ» απατεώνες
14:01
Η Αθήνα στέλνει τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού στη Βηρυτό
13:59