ΣΠΟΡ

Την βοήθεια της «Δύναμης» ζητούν οι οπαδοί της Χάρτλπουλ στην Αγγλία

Την βοήθεια της «Δύναμης» ζητούν οι οπαδοί της Χάρτλπουλ στην Αγγλία
ΑΠΕ ΜΜΕ / EPA / FACUNDO ARRIZABALAGA

Ντυμένοι Stormtroopers από τον πόλεμο των Άστρων θα εμφανιστούν στο γήπεδο οι οπαδοί της Hartlepool United για τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα της σεζόν κόντρα στην Πλύμουθ.

Δεν θα επικαλεστούν βέβαια την «Δύναμη» ή τον «Νταρθ Βέιντερ» για να πάρουν τη νίκη, αλλά συνεχίζουν το έθιμο τους εδώ και λίγα χρόνια να επιλέγουν μια θεματική εμφάνιση για τον τελευταίο αγώνα της ομάδας τους εκτός έδρας.

Όταν πρωτοεμφανίστηκαν σαν Στρουμφάκια ταξιδεύοντας το 2012 για το Τσάρλτον προκάλεσαν αίσθηση στην Αγγλία, αλλά καθιέρωσαν και μια μόδα που έκτοτε ακολουθούν με ευλαβική συνέπεια, επιλέγοντας πάντα δημοφιλή θέματα.

Πότε σαν πινγκουίνοι, πότε σαν ήρωες του «Εργοστασίου Σοκολάτας» έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο στα εκτός έδρας ματς της Χάρτλπουλ.

Πριν 2 σεζόν η ομάδα κινδύνευε και χρειαζόταν τους βαθμούς της νίκης πάλι στο Πλύμουθ και οι ευρηματικοί οπαδοί έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια ντυμένοι ως Thunderbirds.

Η πιο επιτυχημένη αμφίεση τους ήταν για πολλούς πάντως η επιλογή «Μπομπ Μάρλεϊ» που τρέλλανε τους αντιπάλους στο γήπεδο.

Η εφετινή χρονιά είναι αφιερωμένη στον Πόλεμο των Άστρων και οι «Αυτοκρατορικοί Στρατιώτες» θα επιχειρήσουν την δική τους πορεία και πάλι στο Πλύμουθ.

Η Χάρτλπουλ αγωνίζεται στην δ’ κατηγορία της Αγγλίας (League Two) και ο αγώνας με την Πλύμουθ είναι ο τελευταίος της σεζόν στις 7/5 και ο σύλλογος έκανε ήδη την απαραίτητη πρόσκληση στους οπαδούς, ώστε να είναι πανέτοιμοι για το ταξίδι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ