Ο Αντώνης Καλκαβούρας στο ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ για την Euroleague και την Basket League
Ο γνωστός δημοσιογράφος αναλύει τους αγώνες Άλμπα Βερολίνου-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Περιστέρι.
Με δυνατές αναμετρήσεις για τις ελληνικές ομάδες συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα η Euroleague και η Basket League. Η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον Αντώνη Καλκαβούρα.
Ο γνωστός δημοσιογράφος χαρακτηρίζει κομβικό το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άλμπα στο Βερολίνο (Πέμπτη 10/03, στις 21:00) για την 29η αγωνιστική της Euroleague και αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» πατάνε καλύτερα στα πόδια τους και δείχνουν πλήρεις και συγκεντρωμένοι.
Σχολιάζει ακόμα τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Basket League, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Περιστέρι και τονίζει ότι το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από την αγωνιστική κατάσταση του «εξάστερου» στο ΟΑΚΑ (Κυριακή 13/03, στις 20:00).
Πάνω από 70 κρούσματα αφθώδους πυρετού εντοπίστηκαν σε 116 εκτροφές στη Μυτιλήνη
12:23
Τουλάχιστον έξι οι νεκροί από ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία
12:14
Ένταση στην Κρήτη για το Φαράγγι της Σαμαριάς - «Αν δεν είναι ασφαλές, δεν θα ανοίξει» λένε οι Αρχές
12:00
ΤΖΟΚΕΡ πολλών αστέρων στην αποψινή κλήρωση με έπαθλο 8,6 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία - Κατάθεση δελτίων μέχρι τις 21:30
11:59