ΣΠΟΡ

Τσέλσι: Ετοιμάζεται για ταξίδι 10 ωρών στο πούλμαν λόγω των κυρώσεων στον Αμπράμοβιτς

Τσέλσι: Ετοιμάζεται για ταξίδι 10 ωρών στο πούλμαν λόγω των κυρώσεων στον Αμπράμοβιτς
Εξαιρετικά αβέβαιο είναι το μέλλον για την ομάδα του Λονδίνου AP/Kirsty Wigglesworth

Απίστευτο πισωγύρισμα ετοιμάζεται να «ζήσει» η Τσέλσι, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να κάνει 10ωρο ταξίδι με το πούλμαν προκειμένου να αγωνιστεί απέναντι στην Μίντλεσμπρο στον προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Το παιχνίδι της Τετάρτης (16/03) με τη Λιλ για τους «16» του Champions League είναι το τελευταίο εκτός έδρας ματς την Τσέλσι που δεν θα ισχύσουν οι οικονομικοί περιορισμοί λόγω των κυρώσεων στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Από εκείνη την ημερομηνία και μετά, σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι, οι «μπλε» θα μπορούν να ξοδέψουν μέχρι 20.000 λίρες.

Το ερχόμενο Σάββατο (19/03) η ομάδα του Λονδίνου θα πρέπει να ταξιδέψει 536 μίλια μέχρι το Ρίβερσαϊντ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Μίντλεσμπρο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Όμως, με τον οικονομικό περιορισμό που τίθεται σε εφαρμογή, δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν τα έξοδα για τα αεροπορικά εισιτήρια.

Για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι του συλλόγου εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και ένα εξ αυτών είναι το 10ωρο ταξίδι με το πούλμαν. Βέβαια, υπάρχει ένα ακόμα πιο άσχημο σενάριο για τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ. Να πληρώσουν από την τσέπη τους τα κόστη για την αεροπορική μετάβαση στο Ρίβερσαϊντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ