ΣΠΟΡ

Το βρετανικό ροκ συγκρότημα των Kasabian κάνει συναυλία για την «πρωταθλήτρια» Λέστερ

Το βρετανικό ροκ συγκρότημα των Kasabian κάνει συναυλία για την «πρωταθλήτρια» Λέστερ
Getty Images / John Philips / Stringer

Ένα από τα πιο επιτυχημένα ροκ συγκροτήματα στην Αγγλία, οι Kasabian δεν έχουν κρύψει ποτέ ότι είναι οπαδοί της Λέστερ. Ανακοίνωσαν λοιπόν στους θαυμαστές τους ότι θα γιορτάσουν την εφετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος με μια σούπερ συναυλία στο γήπεδο του συλλόγου.

To Λέστερ είναι η πόλη όπου δημιουργήθηκε το συγκρότημα των Kasabian και τα μέλη του είναι φανατικοί υποστηρικτές των «αλεπούδων» ακόμη και όταν η ομάδα δεν διεκδικούσε τίτλους.

Με τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και την Λέστερ να θέλει τρεις βαθμούς για να πάρει το πρωτάθλημα, τα μέλη του συγκροτήματος είναι τόσο βέβαια για την κατάκτηση του τίτλου, που έσπευσαν να ανακοινώσουν ότι όλη η πόλη θα γιορτάσει μαζί τους στις 28 Μαΐου σε ένα μεγάλο πάρτυ στο King Power Stadium.

Το καλοκαίρι ο Κλαούντιο Ρανιέρι τους είχε πλέξει το εγκώμιο και είχε ζητήσει από τους παίκτες του να μπαίνουν στο γήπεδο ακούγοντας την μεγάλη τους επιτυχία, το Fire, που θα τους μετατρέψει σε πολεμιστές.

Το συγκεκριμένο κομμάτι άλλωστε είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το Αγγλικό ποδόσφαιρο καθώς και η Premier League το είχε χρησιμοποιήσει παλιότερα σαν μουσική επένδυση σε τρέιλερ αλλά και σήμα του πρωταθλήματος.

Ίσως και οι ίδιοι οι Kasabian παίρνουν έμπνευση από τα γκολ του Βάρντι και των υπολοίπων, αν αναλογιστεί κανείς ότι συχνά μιμούνται στο σπίτι τον τρόπο, που ο Άγγλος επιθετικός σκοράρει.

Και εκτός από ποδοσφαιρικό ταλέντο, ο κιθαρίστας της μπάντας Σέρτζιο Πιτζόρνο, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αναδείξει την καλλιτεχνική του φύση σχεδιάζοντας κάποια στιγμή την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Αυτοί πάντως που είναι on fire είναι σίγουρα οι παίκτες της Λέστερ, που επιθυμούν να πανηγυρίσουν και από αυτή την Κυριακή αν γίνεται, με νίκη στο Όλντ Τράφορντ, την μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ