ΟΠΑΠ Game Time για την Κυριακή των ντέρμπι
Ανανεώθηκε:
Η Ανδριάνα Δελακά σχολιάζει τα παιχνίδια ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Άρης-Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα
Στον ρυθμό των ντέρμπι της Super League και της La Liga είναι η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time με καλεσμένη την Ανδριάνα Δελακά, χειρουργό οδοντίατρο και μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ».

Η Ανδριάνα Δελακά αναλύει το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, το οποίο διεξάγεται στο ΟΑΚΑ (Κυριακή, στις 19:30). Αναφέρεται στην αγωνιστική βελτίωση της ΑΕΚ, μετά την έλευση του νέου υπηρεσιακού προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου και την πολύ καλή παράδοση που έχει δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ στα ντέρμπι των δικεφάλων.
Σχολιάζει επίσης το κρίσιμο παιχνίδι, στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό (Κυριακή, στις 19:00) και το μεγάλο ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος Ρεάλ-Μπαρτσελόνα (Κυριακή, στις 22:00).
Τέλος, τονίζει τον σημαντικό ρόλο των «Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ», που στηρίζουν 18.000 αθλητές και γονείς/κηδεμόνες των 178 ακαδημιών ποδοσφαίρου και μπάσκετ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Την Πέμπτη 11/12 κάνει πρεμιέρα - Τι πρέπει να γνωρίζετε
04:00
Πράσινα τιμολόγια Δεκεμβρίου: Πού κυμαίνονται - Δείτε τις τιμές των παρόχων
03:00
Υποχρεωτικό το IRIS σε όλες τις επιχειρήσεις: Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
02:00
Eπιστροφή ενοικίου: Μέχρι πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση από τους ενοικιαστές
01:00