Και στο Grand Prix της Ρωσίας ο Ρόσμπεργκ είναι στην pole position, "καταστροφή" για Χάμιλτον
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ μοιάζει ασταμάτητος καθώς κατάφερε να κερδίσει την pole position και στο γκραν πρι της Ρωσίας, την ώρα που ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον είδε την δική του Mercedes να παρουσιάζει μηχανικό πρόβλημα, αναγκάζοντας τον να μην τρέξει στον γ προκριματικό γύρο και έτσι να ξεκινά από την 10η θέση.
Έχοντας κερδίσει τον β προκριματικό ο Χάμιλτον έμοιαζε να έχει μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσει πρώτος στο Σότσι, αύριο το μεσημέρι και να έχει πλεονέκτημα για τη νίκη από τον ομόσταβλο του στην Mercedes, όμως ο κινητήρας του μονοθεσίου του παρουσίασε απώλεια ισχύος (όπως είχε συμβεί και στην Κίνα σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Βρετανός οδηγός) και έτσι δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στην Q3. Έτσι θα εκκινήσει από τη δέκατη θέση, τη στιγμή που βρίσκεται ήδη 36 βαθμούς πίσω από τον Νίκο Ρόσμπεργκ.

(Πηγή: Twitter / Formula 1)
Ο Γερμανός πιλότος κέρδισε εύκολα τη δεύτερη συνεχή και συνολικά 24η pole position στην καριέρα του, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να ακολουθεί με Ferrari αλλά έχοντας ποινή θέσεων να «υποβιβάζεται» στην έβδομη θέση.
Ο Βαλτέρι Μπότας με Williams και ο Κίμι Ραϊκόνεν με Ferrari ακολούθησαν, με τον Φελίπε Μάσα (Williams) πέμπτο, τον Ντάνιελ Ρικιάρντο (Red Bull) έκτο και τον Σέρχιο Πέρες (Force India) πριν την δεύτερη Red Bull του Ντανιίλ Κβίατ.

(Πηγή: Twitter / Formula 1)
Ο Μαξ Φερστάπεν με Toro Rosso και ο Χάμιλτον συμπληρώνουν τη δεκάδα του αγώνα που θα αρχίσει το μεσημέρι της Κυριακής στις 15.00 στην πίστα του Σότσι.
SPONSORED
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57
Κρήτη: Σύλληψη 37χρονου παλαιστινιακής καταγωγής που κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
23:55
Ζωολογικός κήπος της Ταϊπέι καλωσόρισε ένα ζευγάρι κόκκινα πάντα από την Κίνα
23:44
Η Lego λανσάρει τη Σαγράδα Φαμίλια με 12.060 κομμάτια - Το μεγαλύτερο σετ που έχει δημιουργήσει
23:34