Αργεντινή: Δήλωση «βόμβα» από Μέσι - «Μετά το Μουντιάλ αποφασίζω για το μέλλον μου»
Ανανεώθηκε:
Μετά τη νίκη της Αργεντινής επί της Βενεζουέλας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Λιονέλ Μέσι προέβει σε μια δήλωση, που θα συζητηθεί.
Αρκετά αινιγματικός για το μέλλον του στην εθνική Αργεντινής μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ίσως και για το μέλλον του γενικότερα στο ποδόσφαιρο, εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι μετά τη νίκη με 3-0 επί της Βενεζουέλας, όπου σκόραρε.
«Μετά το Μουντιάλ δεν ξέρω τι θα κάνω. Για την ώρα σκέφτομαι μόνο τα επόμενα ματς. Όταν τελειώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα σκεφτώ πολλά πράγματα, ανάλογα με το αν πάει καλά ή όχι. Ας ελπίσουμε να πάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», τόνισε.
Παράλληλα ο «Λέο» έδειξε πόσο καλά νιώθει αγωνιζόμενος με το εθνόσημο. «Είμαι χαρούμενος εδώ, για πολύ καιρό, ακόμη και πριν κατακτήσουμε το Κόπα Αμέρικα.
Είναι ένα πολύ όμορφο γκρουπ παικτών. Ο κόσμος με αγαπά πολύ κι αυτό με κάνει να νιώθω υπέροχα. Όταν έρχομαι στην Αργεντινή όλα κυλάνε φυσιολογικά και τα πράγματα είναι πιο εύκολα στο γήπεδο», ανέφερε.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Αλαλούμ με το δοκιμαστικό μήνυμα: Δεν εστάλη σε όλους τους πολίτες - Τι απαντά η Λευκωσία (pic)
20:43
Μέση Ανατολή: Ξεμένει από βαλλιστικούς πυραύλους το Ιράν - Τεράστιο χτύπημα του Ισραήλ σε αρχηγεία
20:35
Γερμανία: «Δεν θα συμμετέχουμε στην επιχείρηση των ΗΠΑ-Ισραήλ στο Ιράν»
20:26
ΟΗΕ: Αλώβητες οι εγκαταστάσεις πυρηνικών στο Ιράν από τις επιθέσεις ΗΠΑ-Ιράν
20:17