Αργεντινή: Δήλωση «βόμβα» από Μέσι - «Μετά το Μουντιάλ αποφασίζω για το μέλλον μου»
Ανανεώθηκε:
Μετά τη νίκη της Αργεντινής επί της Βενεζουέλας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Λιονέλ Μέσι προέβει σε μια δήλωση, που θα συζητηθεί.
Αρκετά αινιγματικός για το μέλλον του στην εθνική Αργεντινής μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ίσως και για το μέλλον του γενικότερα στο ποδόσφαιρο, εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι μετά τη νίκη με 3-0 επί της Βενεζουέλας, όπου σκόραρε.
«Μετά το Μουντιάλ δεν ξέρω τι θα κάνω. Για την ώρα σκέφτομαι μόνο τα επόμενα ματς. Όταν τελειώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα σκεφτώ πολλά πράγματα, ανάλογα με το αν πάει καλά ή όχι. Ας ελπίσουμε να πάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», τόνισε.
Παράλληλα ο «Λέο» έδειξε πόσο καλά νιώθει αγωνιζόμενος με το εθνόσημο. «Είμαι χαρούμενος εδώ, για πολύ καιρό, ακόμη και πριν κατακτήσουμε το Κόπα Αμέρικα.
Είναι ένα πολύ όμορφο γκρουπ παικτών. Ο κόσμος με αγαπά πολύ κι αυτό με κάνει να νιώθω υπέροχα. Όταν έρχομαι στην Αργεντινή όλα κυλάνε φυσιολογικά και τα πράγματα είναι πιο εύκολα στο γήπεδο», ανέφερε.
Πηγές ΚΚΕ: Αλλεπάλληλες και έγκαιρες οι καταγγελίες για τον αμαρτωλό ρόλο του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ
14:24
Η Ουκρανία υποστηρίζει την έκκληση του Πάπα για ολυμπιακή εκεχειρία στον πόλεμο με τη Ρωσία
14:13
Αποθεώθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την παραμονή του στους Μπακς (vid)
14:03
Βορίδης για την τραγωδία στη Χίο: Aποστολή του Λιμενικού είναι η αποτροπή της μετανάστευσης (vid)
13:54