ΣΠΟΡ

Στην τελική ευθεία τα πρωταθλήματα με τρία μεγάλα ντέρμπι

Στην τελική ευθεία τα πρωταθλήματα με τρία μεγάλα ντέρμπι
Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν στη δράση, μετά τη διακοπή τους λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων και μπαίνουν στην τελική ευθεία. INTIME NEWS / ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Γιουβέντους-Ίντερ με πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν στη δράση, μετά τη διακοπή τους λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων και μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου συμπεριλαμβάνει πολλά δυνατά παιχνίδια. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε τρία ντέρμπι, στη Serie Α και τη Super League.

Η μάχη για τον τίτλο κορυφώνεται στην Ιταλία. Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας είναι το ντέρμπι ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ίντερ, το οποίο διεξάγεται την Κυριακή (21:45) στο Τορίνο. Μόνο τη νίκη θέλουν και οι δύο ομάδες στην προσπάθειά τους να πλησιάσουν την πρωτοπόρο Μίλαν.

Ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ το ντέρμπι Γιουβέντους-Ίντερ παίζεται με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα». Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για να ποντάρουν στο ντέρμπι της Serie A.

Στη Super League το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μάχη που δίνουν η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης, για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Στην 3η αγωνιστική των play off, την Κυριακή, στη «Λεωφόρο» (19:00), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και στο Καραϊσκάκη (20:00), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ.

Περισσότερα από 400 ειδικά στοιχήματα προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα ντέρμπι της Super League, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται και ειδικά στοιχήματα για την 3η αγωνιστική των play off της Super League και την 2η αγωνιστική των play out.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα Over/Under συνολικά γκολ της αγωνιστικής, τα Over/Under συνολικά γκολ στο πρώτο ημίχρονο, τη νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων με χάντικαπ γκολ.

Ειδικά στοιχήματα για το Final 4 του ΝCAA στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Στο μπάσκετ το ενδιαφέρον στρέφεται στο Final 4 του NCAA, το οποίο διεξάγεται στην Νέα Ορλεάνη.

Τα ξημερώματα της Κυριακής διεξάγονται οι δύο ημιτελικοί, Κάνσας Τζέιχοκς-Βιλανόβα Γουάιλντκατς και Μπλου Ντέβιλς-Νορθ Καρολάινα.

Το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει πολλά ειδικά στοιχήματα για το Final 4 του NCAA, για τους Over/Under περισσότερους πόντους οποιουδήποτε παίκτη στους ημιτελικούς, τον παίκτη που θα σκοράρει περισσότερους πόντους στο Final 4, την ομάδα με τα περισσότερα τρίποντα στους ημιτελικούς, το αν θα οδηγηθεί ένα παιχνίδι στην παράταση, τον πολυτιμότερο παίκτη του Final 4, τους συνολικούς πόντους των ημιτελικών και τον πρώτο σκόρερ των ημιτελικών.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και μέσω των Virtual Sports, Ποδόσφαιρο, Πρωτάθλημα και Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες φάσεις και στοιχηματικές επιλογές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ