ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ με την Πηνελόπη Νίκα για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώνεται και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί την Πηνελόπη Νίκα.

Η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού στο μοντέρνο πένταθλο αναφέρεται στους δύο τελευταίους αγώνες που θα δώσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, αύριο (21:00) με την Άλμπα, στο Βερολίνο και την Παρασκευή (20:00) με τη Φενερμπαχτσέ, στην Κωνσταντινούπολη.
Για τον Ολυμπιακό τονίζει ότι, μετά την πρόκριση στα play off με πλεονέκτημα έδρας, ο μεγάλος στόχος του είναι η εξασφάλιση της συμμετοχής στο Final 4.
Η Πηνελόπη Νίκα αναλύει και τη μάχη των «αιωνίων» αντιπάλων στο εγχώριο πρωτάθλημα, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11 Απριλίου, στο ΟΑΚΑ (20:00).
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Την Πέμπτη 11/12 κάνει πρεμιέρα - Τι πρέπει να γνωρίζετε
04:00
Πράσινα τιμολόγια Δεκεμβρίου: Πού κυμαίνονται - Δείτε τις τιμές των παρόχων
03:00
Υποχρεωτικό το IRIS σε όλες τις επιχειρήσεις: Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
02:00
Eπιστροφή ενοικίου: Μέχρι πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση από τους ενοικιαστές
01:00