Τάιγκερ Γουντς: Ο θρύλος του γκολφ θα παίξει στο Masters, 14 μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο του
Ανανεώθηκε:
O θρύλος του γκολφ Τάιγκερ Γουντς γνωστοποίησε ότι θα λάβει μέρος στο Masters που θα διεξαχθεί 7 – 10 Απριλίου στην Αουγκούστα της Τζόρτζια.
«Με τα τωρινά δεδομένα, θα παίξω» ήταν η ατάκα του Τάιγκερ Γουντς, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2021 είχε σοβαρό τροχαίο, στο οποίο κινδύνεψε η ζωή του.
Ο Γουντς είχε υποστεί, μεταξύ άλλων, σοβαρή ζημιά στο πόδι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.
Ο 46χρονος γκόλφερ τόνισε ότι την Τετάρτη (6/4) θα κάνει άλλη μια προπόνηση, προτού «κλειδώσει» την παρουσία σε ένα από τα τέσσερα major τουρνουά του επαγγελματικού γκολφ.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο πήρε μέρος μαζί με τον γιο του Τσάρλι στο πρωτάθλημα PNC. Ένα μικρότερο τουρνουά 36 τρυπών, ωστόσο πλέον είναι έτοιμος να αποδείξει ότι είναι 100% καλά, αγωνιζόμενος σε ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά του γκολφ.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γουντς έχει κερδίσει πέντε φορές το Masters με τελευταία αυτή το 2019. Μόνο ο Τζακ Νικλάους έχει περισσότερες κατακτήσεις στην ιστορία της διοργάνωσης.
«Είμαστε περήφανος λαός και όχι ένα κομμάτι πάγου» απαντά η Γροιλανδία στον Τραμπ
19:52
Στενά του Ορμούζ: «Το Ιράν χρεώνει 2 εκατ. δολάρια για διέλευση πλοίων» λέει Ιρανός βουλευτής
19:43
Ρούτε: «Η αμερικανική ηγεσία είναι απολύτως απαραίτητη» για την ελευθερία παγκοσμίως
19:34
Ιράν: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ «είναι απόλυτα υγιής και έχει τον πλήρη έλεγχο»
19:24