ΣΠΟΡ

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Σοβαρά επεισόδια στις εξέδρες

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Σοβαρά επεισόδια στις εξέδρες
Screen Grab / Video

Τεταμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο Βελοντρόμ λίγη ώρα πριν από τη σέντρα στον αγώνα ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τον ΠΑΟΚ. Οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν την εμφάνισή τους στις εξέδρες, ενώ έπεσαν κροτίδες.

«Μπαρούτι» μυρίζει η ατμόσφαιρα στο Βελοντρόμ λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Εδώ και μερικές ώρες η Μασσαλία έχει μετατραπεί σε πεδίο «μάχης», καθώς έχουν ξεσπάσει σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών των Γάλλων και των Θεσσαλονικέων.

MarseillePAOKVelodrom02.jpg
Screen Grab / Video

Τα τελευταία λεπτά, η ένταση από τους δρόμους γύρω από το Βελοντρόμ έχει «περάσει» και εντός του γηπέδου. Οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν πάρει τη θέση τους στα «ψηλά» του γαλλικού γηπέδου, ενώ στην πλευρά των οργανωμένων της Μαρσέιγ έκαναν την εμφάνισή τους και οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι φέρουν διακριτικά, ενώ έχουν και σημαίες της Ένωσης.

Screen Grab / Video

Όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο που έχουν διαρρεύσει στα social media, οι οπαδοί των δύο ομάδων βρίσκονται σε κοντινές αποστάσεις, τη στιγμή που ακούγονται κροτίδες, ενώ γίνονται προσπάθειες από την Αστυνομία να ελεγχθεί η κατάσταση, χωρίς να είναι εύκολο το έργο των Αρχών. Μάλιστα, οι οπαδοί της Μαρσέιγ πετούν βεγγαλικά στην θύρα που βρίσκονται οι «ασπρόμαυροι» φίλαθλοι.

Δείτε την κατάσταση που επικρατεί στο Βελοντρόμ πριν τη σέντρα στο Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ