ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Μήνυμα νίκης από 200 οπαδούς στο ΟΑΚΑ - Τι ζήτησαν για τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Μήνυμα νίκης από 200 οπαδούς στο ΟΑΚΑ - Τι ζήτησαν για τον Ολυμπιακό

Στο ΟΑΚΑ πάνω από 200 φίλοι του «τριφυλλιού» έστειλαν μήνυμα νίκης ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τη Δευτέρα.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Ευρώπη επικεντρώνεται στον τελευταίο στόχο της σεζόν, την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους ντέρμπι «αιωνίων» την προσεχή Δευτέρα, 11/4 στις 20:00 στο ΟΑΚΑ, που θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Μετά τη λήξη της προπόνησης του Σαββάτου, περισσότεροι από 200 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο κέντρο Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και περίμεναν αθλητές και τεχνικό επιτελείο της ομάδας έξω από τα αποδυτήρια, για να τους εκφράσουν την απόλυτη στήριξή τους ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και της συνέχειας της σεζόν.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» ζήτησαν από τους «πράσινους» να δώσουν το 100% τους στο κρίσιμο ματς, αλλά και σε κάθε αναμέτρηση μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από την πλευρά της ομάδας ο προπονητής, Δημήτρης Πρίφτης και ο αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου, τους ευχαρίστησαν για την παρουσία και τη στήριξή τους και τους υποσχέθηκαν, ότι θα τα δώσουν όλα, προκειμένου να τους κάνουν χαρούμενους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ