ΣΠΟΡ

Ρονάλντο: Ζήτησε συγγνώμη που έσπασε κινητό 14χρονου αυτιστικού οπαδού

Ρονάλντο: Ζήτησε συγγνώμη που έσπασε κινητό 14χρονου αυτιστικού οπαδού
«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να προσκαλέσω αυτόν τον οπαδό να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο Ολντ Τράφορντ» είπε μετά το συμβάν ο Πορτογάλος AP/Rui Vieira

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, ζήτησε συγγνώμη μετά την εμφάνιση βίντεο που τον δείχνει να σπάει το τηλέφωνο ενός 14χρονου αυτιστικού οπαδού.

Το περιστατικό σημειώθηκε καθώς ο Ρονάλντο έφευγε από το γήπεδο μετά την ήττα με 1-0 από την Έβερτον.

Το περιστατικό αναδείχθηκε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναρτήθηκαν τα σχετικά πλάνα.

Υπό τη πίεση των σχολίων, ο Ρονάλντο ζήτησε συγγνώμη μέσα από τα σόσιαλ μίντια.

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις συναισθήματα σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε τώρα», είπε.

Μιλώντας στην Liverpool Echo, η Σάρα Κέλι αποκάλυψε πως ο 14χρονος γιος της Τζέικ Χάρντινγκ είναι αυτιστικός και «δεν κατάλαβε ακριβώς τι είχε συμβεί» μέχρι που έφτασε στο σπίτι.

«Έχει αναστατωθεί πολύ, δεν θέλει να ξαναπάει σε αγώνα» είπε η ίδια στην εφημερίδα, και συμπλήρωσε:

«Είναι το πρώτο ματς στο οποίο πηγαίνει και συνέβη αυτό».

Σημειώνεται πως το αποτέλεσμα με την Έβερτον εξανέμισε τις ελπίδες της Γιουνάιτεντ για πρόκριση στο Champions League, ενώ το γεγονός ότι ήρθε απέναντι στην ομάδα της Έβερτον που ήταν ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έκανε την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

«Παρ’ όλα αυτά, πρέπει πάντα να σεβόμαστε, να είμαστε υπομονετικοί και να δίνουμε το παράδειγμα για όλους τους νέους που αγαπούν αυτό το όμορφο παιχνίδι», πρόσθεσε ο Πορτογάλος.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να προσκαλέσω αυτόν τον οπαδό να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο Ολντ Τράφορντ ως ένδειξη ευγένειας και αθλητικού πνεύματος».

Από την πλευρά της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε ότι γνώριζε καταγγελίες ένα περιστατικό μετά τον αγώνα με την Έβερτον και ο σύλλογος θα συνεργαστεί με οποιαδήποτε έρευνα της αστυνομίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ