ΣΠΟΡ

Ήξερες πόσο παραγωγικά παιχνίδια προσφέρουν Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ;

Ήξερες πόσο παραγωγικά παιχνίδια προσφέρουν Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ;
AP Photo/Laurence Griffiths,Pool

Πάνω από 500 αγορές για το ντέρμπι τίτλου της Premier League στο Pamestoixima.gr

Δύο καταπληκτικές ομάδες, δύο εξαιρετικοί προπονητές, δύο διαφορετικές φιλοσοφίες και 22 ποδοσφαιριστές συγκρούονται απόψε στο Έτιχαντ με στόχο 1 πρωτάθλημα. Λόγω της φύσης του πρωταθλήματος, η νίκη στον αποψινό αγώνα δεν σημαίνει απαραίτητα και την κατάκτηση του, ωστόσο το ψυχολογικό και βαθμολογικό πλεονέκτημα που θα προκύψει από το αποτέλεσμα θα δημιουργήσει δεδομένα μια νέα συνθήκη στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ έχουν δώσει τα 30 από τα 38 παιχνίδια του πρωταθλήματος και σήμερα στις 18:30 παίζουν το 31ο. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει 73 βαθμούς και η Λίβερπουλ 72. Η καλύτερη άμυνα (Μάντσεστερ Σίτι με 18 γκολ παθητικό) αντιμετωπίζει την καλύτερη επίθεση (Λίβερπουλ 77 γκολ ενεργητικό). Οι «reds» στα τελευταία 10 παιχνίδια έχουν ισάριθμες νίκες κλείνοντας σταδιακά τη διαφορά και οδηγώντας το πρωτάθλημα στο βαθμολογικό ντέρμπι που ζούμε σήμερα.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια με γκολ

Για δύο φύσει επιθετικές ομάδες, η αλληλεξουδετέρωση δεν αποτελεί συνθήκη στα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς τα τελευταία 12 χρόνια σε αγώνες με γηπεδούχους τους «πολίτες» δεν έχει υπάρξει παιχνίδι που να ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ. Μάλιστα 10 από τα τελευταία 13 παιχνίδια στο Έτιχαντ έχουν πάει στο Over 2,5 είτε μέσω μεγάλων νικών είτε με παραγωγικές ισοπαλίες. Στον εφετινό μεταξύ τους αγώνα στο Άνφιλντ, το τελικό 2-2 μαρτυρά του λόγου το αληθές.

H σημασία του πρώτου γκολ

Στα τελευταία 21 παιχνίδια που έχει προηγηθεί στο σκορ η Μάντσεστερ Σίτι έχει κερδίσει καθώς καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να της ανατρέψει το σκορ, δείγμα της προσήλωσης στο πλάνο που υπάρχει από τους παίκτες του Γκουαρδιόλα. Ταυτόχρονα, στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων της η Σίτι έχει δεχθεί μόλις 5 από τα συνολικά 18 που έχει παθητικό στο εφετινό πρωτάθλημα. Η Λίβερπουλ έχει σκοράρει 25 γκολ στα τελευταία 10 της παιχνίδια έχοντας δεχθεί μόλις 2, ενώ ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε 13 φορές που έχει αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι έχει σκοράρει 7 φορές.

Το ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ παίζεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του, ενώ προσφέρεται και το Money Back, για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στο Pamestoixima.gr προσφέρεται πλήθος διαφορετικών επιλογών για τον αγώνα μεταξύ άλλων αγορές για σκόρερ, γκολ, επιλογές χάντικαπ, ημιχρόνου αλλά και ειδικά στοιχήματα.

Σέντρα στο Έτιχαντ στις 18:30.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ