ΣΠΟΡ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με double-double στο 1-0 επί των Μπουλς στην πρεμιέρα των playoff στο ΝΒΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με double-double στο 1-0 επί των Μπουλς στην πρεμιέρα των playoff στο ΝΒΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 27 πόντους AP Photo

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 27 πόντους και μάζεψε 16 ριμπάουντ στη νίκη με 93-86 των Μπακς επί των Μπουλς

Με το δεξί ξεκίνησαν οι Μιλγουόκι Μπακς την προσπάθειά τους να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή του ΝΒΑ που κατέκτησαν στην περσινή σεζόν καθώς με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο νίκησαν με 93-86 στην πρεμιέρα των playoff τους Σικάγο Μπουλς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος για τα «ελάφια» που κράτησαν το πλεονέκτημα έδρας. Ο Greek Freak πέτυχε 27 πόντους, μάζεψε 16 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ και έριξε 2 τάπες σε σχεδόν 34 λεπτά συμμετοχής.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «έβγαλε τα πιστόλια του» και το γήπεδο συγκλονίστηκε από τις ιαχές «MVP, MVP»

Συνοδοιπόροι του στη νίκη ο Μπρουκ Λόπεζ με 18 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 τάπες σε 32 λεπτά και ο Τζρου Χόλιντεϊ με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ κι 6 ασίστ.

Για τους Μπουλς ο Νίκολα Βούτσεβιτς πέτυχε 24 πόντους και μάζεψε 17 ριμπάουντ, με τους ΝτεΡόζαν και Λαβίν να προσθέτουν 18 πόντους έκαστος.

Μιλγουόκι Μπακς και Σικάγο Μπουλς θα συγκρουστούν ξανά τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης (ώρα Ελλάδος) και πάλι στο Fiserv Forum με τα «ελάφια» να θέλουν το 2-0 στη σειρά και τους Μπουλς να αναζητούν την ισοφάριση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ