ΣΠΟΡ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-0: Η πρόκριση θα κριθεί στον Πειραιά – Δείτε τα highlights

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-0: Η πρόκριση θα κριθεί στον Πειραιά – Δείτε τα highlights
Η αναμέτρηση της Τούμπας είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες αλλά τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο κι ο Ολυμπιακός δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες ΙΝΤΙΜΕ / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) κι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα κριθεί στον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης», την Τετάρτη του Πάσχα (27/4).

Η αναμέτρηση της Τούμπας είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες και λιγοστές φάσεις κι ως εκ τούτου το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει με φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Ο ρυθμός δεν ήταν κακός, αλλά τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο κι ο Ολυμπιακός δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες. Επί της ουσίας, αμφότερες οι ομάδες επιβεβαίωσαν ότι δεν διανύουν την καλύτερη τους περίοδο.

Η πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης θα κριθεί στον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε λιγότερο από μια εβδομάδα. Να θυμίσουμε ότι στο Κύπελλο Ελλάδας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, κάτι που σημαίνει ότι οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ δίνει το εισιτήριο στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Πολύ όμορφη στιγμή στο ημίχρονο του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, με τον μικρό Λέανδρο να σκοράρει και να πανηγυρίζει μπροστά στους οπαδούς της αγαπημένης του ομάδας.

Η εξέλιξη του αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετή ένταση, σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά και καλό ρυθμό, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο ματς, επιτιθέμενος κυρίως από τη δεξιά πλευρά με τον Ρόντριγκες. Οι μπαλιές του ποδοσφαιριστή από το Πράσινο Ακρωτήρι έβγαλε σε δύο περιπτώσεις τον Μασούρα τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη. Την πρώτη δεν κατάφερε να κάνει το σουτ και τη δεύτερη το γκολ του δεν μέτρησε ως οφσάιντ στο 10’.

Μετά το 25ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του κι άρχισε να πιέζει τους «ερυθρόλευκους», χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 32ο λεπτό, με τον Βάτσλικ να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση στο σουτ του Ζίβκοβιτς.


Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες. Ουσιαστικά η καλύτερη στιγμή ήταν το σουτ του Μπίσεσβαρ, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Βάτσλικ στο 74ο λεπτό. Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ είχε «φωνάξει» για πέναλτι στο 60’ κι ο Ολυμπιακός ζήτησε κόκκινη στον Κρέσπο σε μαρκάρισμα του πάνω στον Ροντρίγκες στο 68’.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ