Βόλεϊ: Στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική Παίδων
Η εθνική ομάδα βόλεϊ των παίδων προκρίθηκε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το διάστημα 9-17 Ιουλίου στη Γεωργία.
Αν και βρέθηκε να χάνει 2-1 σετ, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε 3-2 την «οικοδέσποινα» Λετονία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο του Β΄ προκριματικού γύρου, και «ζευγάρωσε» τις επιτυχίες του στο γκρουπ, παίρνοντας την πρόκριση για τα τελικά του Ευρωβόλεϊ παίδων Κ18.
Με το «2 στα 2» η ελληνική ομάδα έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο, ανεξάρτητα από τοο αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα ανάμεσα στη Λετονία και την Εσθονία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εθνική προκρίθηκε μόλις για τρίτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ18 και για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια.
Το 1997 η «γαλανόλευκη» είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο στο Πούσχοφ και το 2011 είχε καταταγεί έκτη στην Άγκυρα.
Ανησυχία Τζέι Ντι Βανς για την εξάντληση των αποθεμάτων πυραύλων στον πόλεμο με το Ιράν
22:55
Φωτιά στην ορεινή Νάξο - Επί ποδός ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
22:54
Σε ισχύ νέα μέτρα προστασίας στη Σαντορίνη: Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ - Πού απαγορεύεται η διέλευση (χάρτες)
22:45
Ισραήλ: Ο αρχηγός του στρατού δηλώνει ότι το 2026 «θα μπορούσε να είναι ακόμη μια χρονιά μαχών» σε όλα τα μέτωπα
22:38