ΣΠΟΡ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Triple double και 1-0 οι Μπακς (vids)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Triple double και 1-0 οι Μπακς (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε triple double και οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν (101-89) των Μπόστον Σέλτικς κάνοντας το 1-0 στη σειρά.

Τεράστιος Γιάννης Αντετοκούνμπο, για μια ακόμα φορά πήρε από το χέρι τους Μιλγουόκι Μπακς και «άλωσε» (101-89) το TD Garden κάνοντας το 1-0 στη σειρά με τους Μπόστον Σέλτικς.

Ο «Greek Freak» έκανε ένα ακόμα triple double στην καριέρα του στο NBA και έδωσε την ευκαιρία στα «ελάφια» να κάνουν το break και να πάρουν το προβάδισμα για πρόκριση στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είχε καμία απολύτως όρεξη για… αστεία στη Βοστώνη και με μια ισοπεδωτική εμφάνιση με 24 πόντους, 13 ριμπάουντ και 12 ασίστ έστειλε το μήνυμα του στους Σέλτικς που έπαιξαν σκληρή άμυνα προκαλώντας τον.

Βέβαια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήταν μόνος του, καθώς ο Τζρου Χόλιντεϊ με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν καθοριστικός, όπως και ο Μπόμπο Πόρτις με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ, δίνοντας σε ακόμα ένα παιχνίδι πολλές λύσεις στην επίθεση των «ελαφιών», ελλείψει του Μίντλετον.

Από την άλλη πλευρά, για τους Κέλτες, ξεχώρισαν οι Τζέισον Τέιτουμ με 21 πόντους, και οι Αλ Χόρφορντ-Τζέιλεν Μπράουν που είχαν από 12.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ