ΣΠΟΡ

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι διεκδικούν το εισιτήριο για το Παρίσι

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι διεκδικούν το εισιτήριο για το Παρίσι
Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Καρίμ Μπενζεμά AP Photo/Bernat Armangue

Πολλές προσφορές από το Pamestoixima.gr για τον ημιτελικό του Champions League.

Η Λίβερπουλ προκρίθηκε στον τελικό του Champions League και απόψε θα μάθει την αντίπαλό της. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι μονομαχούν στο Bernabeu για το δεύτερο εισιτήριο.

Στον πρώτο ημιτελικό στο Etihad η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 4-3. Περνάει στον τελικό με νίκη ή ισοπαλία. Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται νίκη με 2 γκολ διαφορά για να κάνει την ανατροπή. Ο ημιτελικός θα οδηγηθεί στην παράταση αν η Ρεάλ κερδίσει με 1 γκολ διαφορά.

Περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Pamestoixima.gr για τον ημιτελικό του Champions League Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος παίζεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται από το Pamestoixima.gr το «Χ ημίχρονο-1 τελικό» της Ρεάλ Μαδρίτης σε συνδυασμό με το Goal, το 1-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το αποτέλεσμα 0-0 στο 1ο ημίχρονο και το σκοράρισμα από τον Καρίμ Μπενζεμά.

Έναν βαθμό για τον τίτλο χρειάζεται ο Ολυμπιακός

Στη Super League διεξάγεται σήμερα (19:00), στην Τούμπα, το εξ αναβολής ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Είχαν προηγηθεί οι 2 αναμετρήσεις τους για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, οι οποίες τελείωσαν ισόπαλες με 0-0 και 1-1. Ο ΠΑΟΚ πήρε το εισιτήριο για τον τελικό χάρη στο γκολ που πέτυχε στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τουλάχιστον 1 βαθμό για να πάρει και μαθηματικά τον τίτλο. Αν φύγει αήττητος σήμερα από την Τούμπα θα στεφθεί πρωταθλητής.

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός παίζεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Προσφέρονται ακόμα ενισχυμένες αποδόσεις για το «Χ ημίχρονο-2 τελικό» του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με το Under 2,5, το 0-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το 0-0 αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου και τον Ελ Αραμπί ως anytime σκόρερ.

«Τελικός» για την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague

Στο μπάσκετ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα απόψε (21:30) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι των play off ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονακό. Ισόπαλη με 2-2 είναι η σειρά και η ομάδα που θα επικρατήσει στον σημερινό «τελικό» θα πάρει το εισιτήριο για το Final 4 του Βελιγραδίου.

Στο Pamestoixima.gr το παιχνίδι Ολυμπιακός-Μονακό παίζεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Νικητής Αγώνα» έως την έναρξή του.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το Pamestoixima.gr μεταξύ άλλων για τον νικητή της πρώτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τα Over/Under τρίποντα παικτών, τα συνολικά κλεψίματα, τη διαφορά πόντων, τα συνολικά εύστοχα τρίποντα, τον πρώτο σκόρερ, το πρώτο εύστοχο τρίποντο στον αγώνα, τα συνολικά ριμπάουντ και τους Over/Under πόντους παικτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ