Madrid Open: Η Ονς Ζαμπέρ κατέκτησε το τρόπαιο και έγραψε ιστορία στην Ισπανία
Η Τυνήσια τενίστρια, Ονς Ζαμπέρ, πανηγύρισε τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας της, επικρατώντας με 2-1 σετ της Αμερικανίδας, Τζέσικα Πεγκούλα στον τελικό του Madrid Open και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στην 7η θέση του κόσμου!
Η 27χρονη Ζαμπέρ, Νο 10 στον κόσμο έκαμψε την αντίσταση της Πεγκούλα, Νο 14 του κόσμου με 7-5, 0-6, 6-2 σε μία ώρα και 53 λεπτά στο τουρνουά της Μαδρίτης.
Μάλιστα, αυτός ήταν ο έκτος τελικός της καριέρας της και μέχρι στιγμής είχε κερδίσει μόνο μία φορά, στο Μπέρμιγχαμ το 2021.
Η Τυνήσια γίνεται η πρώτη παίκτρια από Αραβική χώρα που κατέκτησε ένα τουρνουά WTA 1000 και αύριο αναμένεται να σκαρφαλώσει στην έβδομη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΠΟΡ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στα ημιτελικά του Madrid Open από τον Ζβέρεφ
ΣΠΟΡ
To «φαινόμενο» Αλκαράθ στον τελικό της Μαδρίτης: Μετά τον Ναδάλ, νίκησε και τον Τζόκοβιτς
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν αναπτύσσει προηγμένους βαλλιστικούς πυραύλους με βεληνεκές 2.000 χλμ
19:46
ΕΛΛΑΔΑ
Από τη σύγκρουση και όχι από πνιγμό ο θάνατος των 15 μεταναστών στη Χίο - Τι έδειξε η ιατροδικαστική
19:37
ΕΛΛΑΔΑ
Χολαργός: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε πεζό στη Λεωφόρο Μεσογείων
19:26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ: Δεσμευόμαστε για την επαναφορά της προστασίας της κύριας κατοικίας
19:17
ΕΛΛΑΔΑ