ΣΠΟΡ

Πέθανε ο μπασκετμπολίστας Άντριαν Πέιν - Είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό

Πέθανε ο μπασκετμπολίστας Άντριαν Πέιν - Είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό
Ο Πέιν με τη φανέλα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς AP/Jim Mone

Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ καθώς σε ηλικία 31 ετών πέθανε ο Άντριαν Πέιν.

Ο Άντριαν Πέιν στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από tweet του πρώην NBAer Τζάρεντ Σάλιντζερ κι επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από τον δημοσιογράφο Κρις Σολάρι με έδρα το Ντιτρόιτ.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ο Άντριαν Πέιν είχε αγωνιστεί στην ομάδα του Παναθηναϊκού το 2018 και το 2019.

Τελευταίος σταθμός της επαγγελματικής του καριέρας του Άντριαν Πέιν, η Γιουβέντους στην Λιθουανία. Αγωνίστηκε στο NBA με τις φανέλες των Χοκς, Τίμπεργουλβς και Μάτζικ, πραγματοποιώντας συνολικά 107 εμφανίσεις. Επίσης έπαιξε στην G League με Μαντ Αντς, Όστιν Σπερς και Λέικλαντ Μάτζικ, ενώ είχε περάσει κι από το πρωτάθλημα της Κίνας και τους Ναντζίνγκ Μάνκι Κινγκς.

Στην Ευρώπη, εκτός από τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε για λογαριασμό της Βιλερμπάν στην Γαλλία, ενώ πέρσι βρισκόταν στην Ορμανσπόρ της Τουρκίας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με μήνυμά της στα social media, εξέφρασε τη θλίψη και τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του άλλοτε παίκτη της ομάδας του «τριφυλλιού».

Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

«Η οικογένεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του πρώην αθλητή μας, Άντριαν Πέιν. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. #RIP #AdreianPayne ?».

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

https://www.instagram.com/p/CdV45ipq7Vw

ΔΗΜΟΦΙΛΗ