Μαρία Σάκκαρη: Εκτός «4» της Ρώμης λόγω black out πριν το τέλος του δεύτερου σετ
Η Μαρία Σάκκαρη έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στα ημιτελικά του Open της Ρώμης.
Η Ελληνίδα τενίστρια κρατούσε στα χέρια της την πρόκριση για τις «4» του Internazionali BNL D’Italia, αλλά τελικά έμεινε εκτός από την αντίπαλο της.
Η 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που προκρίθηκε μετά τη νίκη της επί της Αμερικανίδας Κόκο Γκοφ, πήρε το πρώτο σετ με 6-1, ενώ στο δεύτερο προηγήθηκε με 5-2 και 30-0 στο όγδοο game. Σε εκείνο το σημείο, όμως, υπέστη ένα απίστευτο black out, με αποτέλεσμα να χάσει οκτώ σερί games και τα 11 από τα 12 τελευταία της αναμέτρησης.
Με αυτό τον τρόπο η τενίστρια από την Τυνησία ολοκλήρωσε την (ενδεχομένως) μεγαλύτερη ανατροπή της καριέρας της και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά στο «1000άρι» της Ρώμης. Εκεί, η Ζαμπέρ, που έφτασε τις 10 συνεχόμενες νίκες, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ντάρια Κασάτκινα ή Τζιλ Μπελέν Τάιχμαν.
Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:
Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
23:59
Τηλεφωνική επικοινωνία Μ. Ρούμπιο - Κ. Κόμπου: Κοινές προτεραιότητες ΗΠΑ-Κύπρου
23:47
Super League: Ανατροπή στην κορυφή - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 16ης αγωνιστικής
23:37
Παχλαβί προς Τραμπ: Να κάνουμε το Ιράν ξανά μεγάλο – Δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει
23:35