ΣΠΟΡ

ΕΠΟ: Υπεγράφη η σύμβαση με το ΟΑΚΑ για τον τελικό του Σαββάτου

ΕΠΟ: Υπεγράφη η σύμβαση με το ΟΑΚΑ για τον τελικό του Σαββάτου
Έκλεισε το θέμα των διαφωνιών της διοίκησης του ΟΑΚΑ με την ΕΠΟ τρεις μέρες πριν από τον τελικό του Σαββάτου

Λύθηκε το πρόβλημα με τις διαφορές της ΕΠΟ τόσο με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ όσο και με την αστυνομία, αναφορικά με τη χρήση της εγκατάστασης στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (21/5).

Τέλος καλό στην υπόθεση της διαφωνίας της διοίκησης του ΟΑΚΑ με την ΕΠΟ. Οι δύο πλευρές δεν μπορούσαν να τα βρουν, καθώς υπήρχε το ζήτημα με την ανάληψη των ευθυνών και του κόστους κάλυψης πιθανών ζημιών αν γίνουν επεισόδια ή οτιδήποτε άλλο στο χώρο.

Οι άνθρωποι του Σταδίου κατηγορούσαν την ΕΠΟ πως δε θέλει να υπογράψει σχετικό συμβόλαιο που θα τη δεσμεύει σχετικά. Τελικά, υπήρξαν κάποιες μικρές τροποποιήσεις στη σύμβαση και υπεγράφη ανάμεσα στις δύο πλευρές. Με το θέμα να «κλείνει» τρεις μέρες πριν τον τελικό.

Από εκεί και πέρα, θέμα υπήρξε και με την ΕΛ.ΑΣ. Η αστυνομία με επιστολή τόνιζε πως δεν λειτουργούσαν κανονικά σημαντικές κάμερες του Σταδίου (αποδυτήρια διαιτητών και ομάδων π.χ.). Συγκεκριμένα επεσήμανε πως κολλάνε τα πλάνα που είναι σημαντικά για λόγους ασφαλείας.

Τελικά κι αυτό το ζήτημα λύθηκε, καθώς νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, αναφέρει πως όλες οι απαραίτητες κάμερες για τη λειτουργία του ΟΑΚΑ, δουλεύουν κανονικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ