Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Τάσος Παπαλαζάρου μιλάει για τον μεγάλο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.
Η ώρα του τελικού έφτασε στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ διεκδικούν το τρόπαιο, το Σάββατο 21 Μαΐου (20:00) στο ΟΑΚΑ. Η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Τάσο Παπαλαζάρου.
Ο γνωστός διατροφολόγος-διαιτολόγος και μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» αναλύει το μεγάλο παιχνίδι. Μιλάει για το μομέντουμ του Παναθηναϊκού και την προσήλωση στο στόχο που διαθέτει ο ΠΑΟΚ, του οποίου είναι φαν.
Τελικός Κυπέλλου γίνεται και στη Γερμανία. Το Σάββατο 21 Μαΐου (21:00) στο Βερολίνου η Φράιμπουργκ αντιμετωπίζει τη Λειψία. Ο Τάσος Παπαλαζάρου εξηγεί ποια ομάδα έχει το προβάδισμα για να πάρει το Κύπελλο.
Αναφέρεται ακόμα στην τελευταία αγωνιστική της Premier League και το παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα (Κυριακή, 22/05, στις 18:00) που θα κρίνει τον τίτλο.
ΣΥΡΙΖΑ: Σε παράλληλο σύμπαν ο κ. Μητσοτάκης, μακριά από τα προβλήματα της κοινωνίας
16:03
Δήμος Αθηναίων: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων από τις χαμηλές θερμοκρασίες
15:53
Berlinale 2026: Αυλαία με το «No Good Men» της Σαχρμπανού Σαντάτ
15:42
Πάτρα: Η «βασίλισσα» του Καρναβαλιού φόρεσε τα γιορτινά της - Το βράδυ η επίσημη έναρξη (vid)
15:31