ΣΠΟΡ

Αντιμέτωποι στο ρινγκ Μεϊγουέδερ και Μακ Γκρέγκορ

Αντιμέτωποι στο ρινγκ Μεϊγουέδερ και Μακ Γκρέγκορ
Getty Images / Ethan Miller / Staff

Φρενίτιδα στον κόσμο της πυγμαχίας και των πολεμικών τεχνών, καθώς ετοιμάζεται αναμέτρηση ανάμεσα στον παγκόσμιο πρωταθλητή του μποξ, Φλόιντ Μέιγουέδερ και εκ των κορυφαίων πρωταθλητών του MMA, Κόνορ Μακ Γκρέγκορ!

Η εφημερίδα Sun υποστηρίζει ότι ήδη έχει συμφωνηθεί πυγμαχικός αγώνας ανάμεσα στους δύο πρωταθλητές βαρέων βαρών με μυθικές αμοιβές, που θα ξεπεράσουν τα 100 εκατομμύρια €.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Μεϊγουέδερ, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση με ρεκόρ 49 νικών σε 49 αγώνες θα εισπράξει το αστρονομικό ποσό των 120 εκατομμυρίων € (!), ενώ ο Ιρλανδός αντίπαλός του μόλις 8 εκατομμύρια.

GettyImages 488039982


(Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ - Πηγή: Getty Images / Ethan Miller Staff)

Εκτός όμως από το ερώτημα για το αν ο μποξέρ μπορεί να νικήσει τον αθλητή μεικτών πολεμικών τεχνών, η ίντριγκα γύρω από μια τέτοια αναμέτρηση είναι ακόμη μεγαλύτερη εξαιτίας του προσωπικού στοιχείου.

GettyImages 515122638


(Ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ - Πηγή: Getty Images / Rey Del Rio / Stringer)

Ο Αμερικανός παγκόσμιος πρωταθλητής του μποξ σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του είναι έξαλλος με δηλώσεις του Μακ Γκρέγκορ με ρατσιστικό περιεχόμενο, αλλά και με στόχο τον ίδιο, αφού συχνά ο Ιρλανδός δήλωνε έτοιμος να τον νικήσει σε 30 δευτερόλεπτα.

GettyImages 487990238


(Πηγή: Getty Images / Ethan Miller / Staff)

Ο αγώνας φέρεται να διεξάγεται το καλοκαίρι, καθώς ο Μακ Γκρέγκορ οριστικά αποβλήθηκε από την διοργάνωση της UFC στο Βέγκας και θα είναι αποκλειστικά πυγμαχικός. Για αυτό και θα πρέπει ο Ιρλανδός MMAερ να χάσει και κάποια κιλά.

GettyImages 513970778


(Πηγή: Getty Images / Rey Del Rio / Stringer)

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι παρότι το αριστερό «κέλτικο κροσέ» του Μακ Γκρέγκορ του έχει χαρίσει πολλούς τίτλους και τις περισσότερες από τις 19 νίκες του και τα 17 νοκ άουτ των αντιπάλων του σε 22 αγώνες στο MMA (σε σχέση με τις λαβές ή τα κτυπήματα με τα πόδια του), η κίνηση και η εμπειρία του Μεϊγουέδερ στο πυγμαχικό ρινγκ τον καθιστούν φαβορί.

Η SUN αποκαλύπτει ακόμη στο δημοσίευμα της σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, ότι η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στις 2 Μαΐου, οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει τα σχετικά χαρτιά και ότι μόλις τα τελευταία 24ωρα ο 39χρονος Αμερικανός πυγμάχος αποκάλυψε το όνομα του αντιπάλου του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ