ΣΠΟΡ

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 84-74: Ήττα για τους «ερυθρόλευκους» στον μικρό τελικό του Final Four

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 84-74: Ήττα για τους «ερυθρόλευκους» στον μικρό τελικό του Final Four
Αυτό ήταν και το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Γιώργου Πρίντεζη Screen Grab / Video

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε (84-74) από την Μπαρτσελόνα στον μικρό τελικό του Final Four της Euroleague, που αποτέλεσε και το τελευταίο παιχνίδι του αρχηγού Γιώργου Πρίντεζη στην διοργάνωση

Ο Ολυμπιακός μετά το σοκ που υπέστη σε χρόνο μηδέν από τον Βασίλιε Μίτσιτς στον ημιτελικό μπήκε στο γήπεδο για τον μικρό τελικό της Euroleague χωρίς κίνητρο και νεύρο απέναντι στην Μπαρτσελόνα και ηττήθηκε (84-74), στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Γιώργου Πρίντεζη.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρ' ότι γνώριζαν ότι αυτό ήταν όπως όλα έδειχναν το τελευταίο ματς του αρχηγού έμοιαζαν να κάνουν αγγαρεία στο μεγαλύτερο μέρος μιας αναμέτρησης που η αλήθεια είναι ότι δεν προσέφερε τίποτε.

Ο Πρίντεζης θα ήθελε να συνδυάσει την ευρωπαϊκή του αποχώρηση με μια νίκη έστω και στον μικρό τελικό, αλλά αυτό είναι πλέον άλλη ιστορία.

Ο κόσμος βέβαια του Ολυμπιακού από την αρχή της αναμέτρησης ασχολήθηκε με δυο πράγματα. Πρώτα χειροκρότησε θερμά τους παίκτες και όταν διαπίστωσε ότι ήταν αδύνατο να πανηγυρίσει τη νίκη, καθώς η Μπαρτσελόνα είχε μεγαλύτερη ποιότητα και παρά την απογοήτευση από τον αποκλεισμό ήθελε τη νίκη, αναλώθηκαν σε ακατάσχετες ύβρεις εναντίον του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον οποίο θα αναμετρηθούν για τον τίτλο του πρωταθλητή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ