ΣΠΟΡ

Συγκλονιστικό μήνυμα του Ριβάλντο να μην πάνε φίλαθλοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Συγκλονιστικό μήνυμα του Ριβάλντο να μην πάνε φίλαθλοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες!
EUROKINISSI / ICON / ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Σοκ έχει προκαλέσει η ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram του Ριβάλντο μηνύματος με το οποίο καλεί τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο να μποϊκοτάρουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με αφορμή την δολοφονία μιας 17χρονης κοπέλας.

Ο Ριβάλντο παραμένει μία από τις πιο εμβληματικές μορφές του Βραζιλιάνικου αθλητισμού και ένας άνθρωπος για τον οποίο τρέφουν απεριόριστη λατρεία οι απλοί Βραζιλιάνοι και το μήνυμα του σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι μια φωνή απόγνωσης για την κατάσταση, που επικρατεί στην χώρα του.

https://www.instagram.com/p/p

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ καλεί τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, ουσιαστικά να σαμποτάρουν τους Αγώνες, αφού δεν θα είναι ασφαλείς στο Ρίο το καλοκαίρι. Η εγκληματικότητα αλλά και η τραγική κατάσταση του συστήματος Υγείας στην χώρα του, είναι αποτρεπτικοί παράγοντες και σύμφωνα με τον Ριβάλντο κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια των ταξιδιωτών.

rivaldo


(Πηγή: Instagram / Rivaldooficial)

"Σήμερα το πρωί στο Ρίο ντε Τζανέιρο ληστές σκότωσαν αυτό το 17 χρονο κορίτσι. Η κατάσταση είναι καθημερινά και χειρότερη στην Βραζιλία. Θα συμβούλευα όλους όσοι σκοπεύουν να επισκεφθούν τη Βραζιλία ή να έρθουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, να μείνουν στις χώρες τους!. Εδώ θα βάλετε σε κίνδυνο την ζωή σας. Για να μην αναφέρουμε τα δημόσια νοσοκομεία που είναι σε τραγική κατάσταση και όλο αυτό το χάος στη βραζιλιάνικη πολιτική. Μόνο ο Θεός μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στην Βραζιλία μας".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ