ΣΠΟΡ

Tελικός Champions League: Άνοιξε το σκορ η Ρεάλ με γκολ του Βινίσιους στο 59'

Tελικός Champions League: Άνοιξε το σκορ η Ρεάλ με γκολ του Βινίσιους στο 59'
1 - 0 η Ρεάλ AP/Petr David Josek

Σκληρή η αναμέτρηση στο «Stade de France» στον τελικό του Champions League με τις Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης να κυνηγούν το γκολ. Το σκορ άνοιξε η Ρεάλ με γκολ του Βινίσιους στο 59ο λεπτό.

Ο Βαλβέρδε μπήκε στην περιοχή και σέντραρε, ο Μπενζεμά άφησε την μπάλα κι ο Βινίσιους με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 59ο λεπτό σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Το γκολ της Ρεάλ

Καταπληκτική επέμβαση του Κουρτουά

0 - 0 το ημίχρονο

Μετά την καθυστερημένη έναρξη του αγώνα, οι δύο ομάδες μας έχουν ανταμείψει με την εικόνα τους.

Άξιζαν αμφότερες το γκολ και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει. Η Λίβερπουλ, φυσικά, είχε το δοκάρι του Μανέ, ενώ η Ρεάλ τη φάση του Μπενζεμά, ο οποίος σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, μετά από έλεγχο και του VAR.

Είναι μια φάση, όμως, που προκάλεσε μεγάλη συζήτηση. Οι δύο άμυνες είναι επιρρεπείς σε λάθη κι αυτό μπορεί να παίξει τον ρόλο του.

Σημειώνεται πως παρόλο του ότι οι «κόκκινοι» μπήκαν πιο δυναμικά στο παιχνίδι, απειλώντας τη Ρεάλ, ωστόσο πριν το τέλος του ημιχρόνου ακυρώθηκε γκολ του Καρίμ Μπενζεμά.

Με κινητήριους μοχλούς τους Μανέ και Σαλάχ, η Λίβερπουλ κατάφερε να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις μπροστά από την εστία του Κουρτουά, ωστόσο δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους «κόκκινους» στο Παρίσι, παρόλες τις τρεις τελικές που είχε ο Αιγύπτιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ