«Μόνο με θαύμα θα κρατηθεί στη ζωή ο Σουμάχερ»
Μόνο ευχάριστα δεν είναι τα νέα σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ.
Παρότι το τελευταίο διάστημα δεν ακούγονταν πολλά σχετικά με την κατάσταση του κορυφαίου πιλότου της F1 μετά τον θάνατο του Άιρτον Σένα, εδώ και κάποιες ημέρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που ουσιαστικά τον θέλουν να χαροπαλεύει.
Η ισπανική Diario Sport, η ιταλική Corriere dello Sport και η βελγική La Derniere Heure αναφέρουν σε δημοσιεύματά τους ότι ένας από τους γιατρούς του Γερμανού πιλότου, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε ότι «ο Σουμάχερ χρειάζεται πλέον ένα θαύμα για να κρατηθεί στη ζωή».
Σύμφωνα, δε, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Σουμάχερ έχει φτάσει να ζυγίζει μόλις 45 κιλά, τριάντα περίπου μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα και τον τραυματισμό που υπέστη στο κεφάλι κάνοντας σκι στις Άλπεις.
SPONSORED
Ανοιχτή η πλατφόρμα για την εσωτερική κινητικότητα χειμερινού εξαμήνου στα ΑΕΙ
01:00
«Προσωπικός Βοηθός»: Xρηματοδότηση 34,8 εκατ. ευρώ - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
00:30
Όμιλος Fourlis: Σημαντική αύξηση πωλήσεων στο Α’ Τρίμηνο 2026
00:00
Πάρκαρε στο κέντρο της Νέας Υόρκης, άνοιξε την πόρτα, έπεσε σε υπόνομο και σκοτώθηκε
23:57