ΣΠΟΡ

Τα σχέδια για την ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου παρουσίασε ο Παναθηναϊκός

Τα σχέδια για την ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου παρουσίασε ο Παναθηναϊκός
EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Τα σχέδια για την ανακατασκευή της Λεωφόρου παρουσιάστηκαν σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος", με το συνολικό κόστος του έργου να αγγίζει τα 10 με 15 εκατομμύρια ευρώ.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ηλίας Μιχαλαριάς, αλλά και οι υπεύθυνοι για την υλοποίηση του πρότζεκτ.

«Όλοι μας θα βάλουμε πλάτη, τα έργα θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τα play off, έχουμε μαζέψει ένα εκατομμύριο από φίλους του Παναθηναϊκού, που θα πάρουν τις σουίτες. Σαφώς και θα βάλουμε όλοι χρήματα. Μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσει το μισό έργο, θα φτιάξουμε τη δεύτερη εξέδρα πάνω από την Τσόχα για 2.300 οπαδούς. Εμείς είμαστε περαστικοί, έχουμε μια βάρδια και φεύγουμε. Ο Παναθηναϊκός μένει και ο ερασιτέχνης είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του γηπέδου» δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος. «Μόλις πάρουμε την άδεια, πιστεύω τον Ιούνιο, θα προχωρήσουμε στα έργα. Υπολογίζουμε πως από τη στιγμή που θα πάρουμε την άδεια θα χρειαστούμε τρεις μήνες. Γι’ αυτό θεωρούμε δεδομένο ότι τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια θα τα δώσουμε στο ΟΑΚΑ. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε τα περισσότερα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα εδώ, στη Λεωφόρο, με τις εργασίες να γίνονται παράλληλα».

2510984


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Σχετικά με το κόστος και το κονδύλι της Περιφέρειας Αττικής, ο κύριος Αλαφούζος τόνισε: «Για να γίνουν τα βασικά κομμάτια χρειαζόμαστε από 10 ως 15 εκατ. ευρώ. Προφανώς ελπίζουμε πως θα μας δοθούν τα χρήματα της Περιφέρειας και δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε πως δεν θα μας δοθούν. Πάντως τα 7 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας δεν φτάνουν. Από ό,τι ξέρουμε θα μας τα δώσουν. Του χρόνου θα ξεκινήσουμε όπως και να’ χει το δεύτερο κομμάτι των έργων».

2502152


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)

«Αγκαλιάζουμε την προσπάθεια που ξεκινάει για την ανακαίνιση του γηπέδου, ανακαίνιση του πάθους μας και της τρέλας μας. Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή βάλλεται από διάφορα συστήματα, είναι ένα αγκάθι στα συστήματα. Είναι μια ευκαιρία για όλους τους Παναθηναϊκούς να συσπειρωθούν γύρω από ένα όνειρο έναν στόχο. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μείνει στη Λεωφόρο, και αυτή τη στιγμή αυτό γίνεται. Η ανακαίνιση θα βοηθήσει όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός μεγαλώνει, είτε το θέλουν κάποιοι είτε δεν το θέλουν» υπογράμμισε από την πλευρά του ο Ηλίας Μιχαλαριάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ