ΣΠΟΡ

Τεντόγλου: Συνέχισε με νίκη και στο Diamond League του Όσλο

Τεντόγλου: Συνέχισε με νίκη και στο Diamond League του Όσλο
Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο μήκος θριάμβευσε και στο Όσλο με άλμα στα 8,10μ. και ενώ τα πρώτα δύο άλματα του έγιναν κάτω από δυνατή βροχόπτωση. INTIME NEWS (Φωτογραφία αρχείου)

Ούτε οι καιρικές συνθήκες στάθηκαν ικανές να στερήσουν από τον Μίλτο Τεντόγλου τη δεύτερη νίκη του στη σειρά αγώνων Diamond League.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο μήκος θριάμβευσε και στο Όσλο με άλμα στα 8,10μ. και ενώ τα πρώτα δύο άλματα του έγιναν κάτω από δυνατή βροχόπτωση.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε με 7,96μ., ήταν άκυρος στο δεύτερο, ενώ στην τρίτη προσπάθεια, πέτυχε 8,10μ. κι έπειτα 8,00μ., 8,02μ. και άκυρο στο τελευταίο του άλμα.

Ο κορυφαίος άλτης, με 8,36 μ. στη θερινή σεζόν, θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κι έπειτα στο Diamond League της Στοκχόλμης, στην τελευταία του εμφάνιση πριν το Παγκόσμιο του Όρεγκον.

Ο Τόμπιας Μόντλερ με άλμα στα 8,05μ. στην τελευταία του προσπάθεια κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ ο Σάιμον Εχάμερ ήταν τρίτος με 7,95μ.

Στο Όσλο αγωνίστηκε και ο παραολυμιονίκης Νάσος Γκαβέλας, που με τον συνοδό του Σωτήρη Γκαραγκάνη τερμάτισαν στην έβδομη θέση των 100 μ. με 11.04.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ