Ανίτα Άλβαρεζ: Τα πρώτα λόγια της αθλήτριας που έχασε τις αισθήσεις της στην πισίνα
Ανανεώθηκε:
H αθλήτρια Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Ανίτα Άλβαρεζ προκάλεσε ανησυχία στον παγκόσμιο αθλητισμό, όταν έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην πισίνα, κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στη Βουδαπέστη.
Η Αμερικανίδα κολυμβήτρια σώθηκε από την προπονητή της Αντρέα Φουέντες, η οποία την έβγαλε από το νερό και της έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση μέχρι να φτάσουν οι γιατροί.
Η Άλβαρεζ μετά το περιστατικό μέσα από Instagram story δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία της.
«Σας ευχαριστώ όλους. Σύντομα θα δώσουμε μια πλήρη ενημέρωση. Αλλά στο μεταξύ να ξέρετε ότι είμαι καλά και υγιής! Εκτιμώ όλα τα μηνύματα υποστήριξης και ελπίζω όλοι να σεβαστούν ότι εγώ και η ομάδα μου έχουμε ακόμη δύο ημέρες στη διοργάνωση, για να εστιάσουμε εδώ στη Βουδαπέστη», έγραψε στο instagram η Άλβαρεζ.

Μήνυμα Νετανιάχου προς Ιρανούς: «Γιορτάστε την Πρωτοχρονιά σας - Σας παρακολουθούμε από ψηλά»
23:45
Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός του Περού Ντενίς Μιράγιες
23:33
Κεντρική τράπεζα Αραβικών Εμιράτων: Παρουσίασε πακέτο μέτρων ανθεκτικότητας
23:21
Σχέδιο του Πενταγώνου των ΗΠΑ για μαζική παραγωγή drone που χρησιμοποιήθηκε στο Ιράν
23:09