Ανίτα Άλβαρεζ: Τα πρώτα λόγια της αθλήτριας που έχασε τις αισθήσεις της στην πισίνα
Ανανεώθηκε:
H αθλήτρια Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Ανίτα Άλβαρεζ προκάλεσε ανησυχία στον παγκόσμιο αθλητισμό, όταν έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην πισίνα, κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στη Βουδαπέστη.
Η Αμερικανίδα κολυμβήτρια σώθηκε από την προπονητή της Αντρέα Φουέντες, η οποία την έβγαλε από το νερό και της έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση μέχρι να φτάσουν οι γιατροί.
Η Άλβαρεζ μετά το περιστατικό μέσα από Instagram story δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία της.
«Σας ευχαριστώ όλους. Σύντομα θα δώσουμε μια πλήρη ενημέρωση. Αλλά στο μεταξύ να ξέρετε ότι είμαι καλά και υγιής! Εκτιμώ όλα τα μηνύματα υποστήριξης και ελπίζω όλοι να σεβαστούν ότι εγώ και η ομάδα μου έχουμε ακόμη δύο ημέρες στη διοργάνωση, για να εστιάσουμε εδώ στη Βουδαπέστη», έγραψε στο instagram η Άλβαρεζ.

Τετ α τετ του διευθυντή της CIA Ράτκλιφ με την προσωρινή πρόεδρο Ροδρίγκες στη Βενεζουέλα
15:08
ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ: Οι αγρότες «κλείνουν» τις λίστες με τους εκπροσώπους για το ραντεβού με Μητσοτάκη: «Βήμα πίσω, απαιτούμε λύσεις»
15:05
Ζελένσκι: Αν επιτευχθεί συμφωνία, είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε ακόμα και την επόμενη εβδομάδα
15:00
Ο Χανς Ζίμερ θα «ντύσει» μουσικά τη φιλόδοξη σειρά «Harry Potter» του HBO
14:53