ΣΠΟΡ

Ευρωλίγκα: Φαβορί για τη θέση του προέδρου ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα

Ευρωλίγκα: Φαβορί για τη θέση του προέδρου ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα
INTIME (Φωτογραφία αρχείου)

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα προορίζεται για νέος πρόεδρος της Euroleague, ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζόρντι Μπερτομέου.

Η πρόσληψη του Ντέγιαν Μποντιρόγκα στον ρόλο του προέδρου της Euroleague θα συζητηθεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου, στην συνάντηση των μετόχων της διοργάνωσης. Μια κίνηση αναμφίβολα εντυπωσιακή με μια σπουδαία προσωπικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Όσο για τον Τζόρντι Μπερτομέου, έπειτα από την επικύρωση της αποχώρησης του πριν από λίγο καιρό σ’ ένα διοικητικό συμβούλιο που έγινε προσπάθεια να ανατραπούν τα δεδομένα, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη, θα εξετάσουν όλες τις παραμέτρους που αφορούν τον αντικαταστάτη του. Γι’ αυτό στην συνάντηση της Παρασκευής (8/7) θα συζητηθεί το θέμα του αντικαταστάτη του.

Κι αν για τη θέση του προέδρου της Euroleague ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα όσον αφορά τον αντι-Μπερτομέου. Ο άλλοτε σύμβουλος της διοργανώτριας αρχής, Μάρσαλ Γκλίκμαν, είναι ένας υποψήφιος για να αναλάβει τη θέση του CEO, αντικαθιστώντας τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Το προσεχές διάστημα πάντως, αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα από την Euroleague τα νέα πρόσωπα που θα κληθούν να «τρέξουν» τα θέματα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και να την καταστήσουν ακόμη πιο ανταγωνιστική λειτουργώντας με ένα νέο μοντέλο άσκησης διοίκησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ