ΣΠΟΡ

Formula 1: O Μαξ Φερστάπεν κυρίαρχος εν όψει του Grand Prix της Αυστρίας (pics&vid)

Formula 1: O Μαξ Φερστάπεν κυρίαρχος εν όψει του Grand Prix της Αυστρίας (pics&vid)
Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull ήταν κυρίαρχος για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στο «Red Bull Ring» και πήρε με σχετική άνεση τη νίκη στο δεύτερο Sprint Race της χρονιάς AP Photo/Matthias Schrader

Ο Μαξ Φερστάπεν, μετά την pole position, πήρε τη νίκη και στο Sprint Race του Grand Prix της Formula 1 στην Αυστρία και θα εκκινήσει πρώτος στον αγώνα της Κυριακής.

Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull ήταν κυρίαρχος για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στο «Red Bull Ring» και πήρε με σχετική άνεση τη νίκη στο δεύτερο Sprint Race της χρονιάς.

Με αυτό τον τρόπο ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής πήρε το μάξιμουμ των πόντων (βλ. οκτώ) και παράλληλα την πρώτη θέση στην εκκίνηση του αγώνα της Κυριακής (10/7).

Πίσω από τον Φερστάπεν, οι δύο Ferrari έδωσαν μια μεγάλη μάχη, με τον Σαρλ Λεκλέρ να κρατάει τελικά πίσω του τον Κάρλος Σαινθ.

Εξαιρετικός ήταν ο ομόσταυλος του Ολλανδού στη Red Bull, Σέρχιο Πέρεζ, ο οποίος με εκπληκτικός ρυθμό τερμάτισε πέμπτος, μολονότι ξεκίνησε από τη 13η θέση.

Από εκεί και πέρα, ο Λιούις Χάμιλτον της Mercedes είχε επαφή με τον Πιερ Γκαλί της Alpha Tauri στην εκκίνηση, αλλά στο τέλος κατάφερε να προσπεράσει τον Μικ Σουμάχερ της Haas και να πάρει τον βαθμό που δίνει η όγδοη θέση.

Ο αγώνας του Grand Prix της Αυστρίας θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (10/7). Συγκεκριμένα, είναι προγραμματισμένος για τις 16:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση τόσο από το CosmoteSport5, όσο κι από την ΕΡΤ2.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ