ΣΠΟΡ

Την Δευτέρα συνεδριάζει η Λίγκα, προς αναβολή το Πανιώνιος-ΑΕΚ

Την Δευτέρα συνεδριάζει η Λίγκα, προς αναβολή το Πανιώνιος-ΑΕΚ

Η Superleague μετέθεσε το έκτακτο σημερινό ΔΣ με θέμα το πρόγραμμα των play off για την ερχόμενη Δευτέρα και πλέον αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνει την Τρίτη ο τελικός Κυπέλλου, αλλά αναζητείται λύση τώρα στις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων της ΑΕΚ, που θα αναβληθούν.

Οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονταν όλο το βράδυ εχθές, Πέμπτη, μετά την αδυναμία εύρεσης κοινά αποδεκτής λύσης από τις 4 ομάδες των play off για μετάθεση των ημερομηνιών, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ, η ΕΠΟ φέρεται ότι θα υποχωρήσει και θα ορίσει τους βοηθούς, που συνοδεύουν τον Τάσο Σιδηρόπουλο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του και τον 4ο, ανοίγοντας τον δρόμο για να διεξαχθεί την Τρίτη 17/5 και ώρα 20.30 (όπως έχει ανακοινώσει η Ομοσπονδία) ο τελικός ΑΕΚ-Ολυμπιακού.

Αυτό όμως θα προκαλέσει πρόβλημα πλέον στα play off, με δεδομένο ότι ο Κυρακιάτικος αγώνας ΑΕΚ-Πανιωνίου θα αναβληθεί (αφού εχθές αποκλείστηκε η περίπτωση να γίνει το Σάββατο), και θα πρέπει να βρεθεί νέα ημερομηνία, καθώς και ερωτηματικό πλέον θα υπάρχει και για τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής, που είναι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 18/5 (αν θα αναβληθεί μόνο το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ή και το Πναιώνιος-ΠΑΟΚ).

Σε αυτά τα ερωτήματα πρέπει να δώσει λύση το ΔΣ που θα γίνει τελικά την Δευτέρα στις 14.00 (αφού σήμερα υπήρχε κώλυμμα αρκετών μελών να παραβρεθούν έγκαιρα στα γραφεία της Λίγκας) και να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, που θα δοθεί στη NOVA, ώστε να άρει τις αντιρρήσεις της.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα η ΕΠΟ πάντως θα ορίσει διαιτητή για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ της Κυριακής (και όχι για το ΑΕΚ-Πανιώνιος), κάτι που ήταν ένας από τους όρους, που έθεσε με ανακοίνωση της η "πράσινη ΠΑΕ" ώστε να συναινέσει σε αλλαγή προγράμματος.

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ