ΣΠΟΡ

Η ΕΠΟ άλλαξε τους "βοηθούς" διαιτητές για τον τελικό Κυπέλλου - κανονικά το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ για τα play off

Η ΕΠΟ άλλαξε τους "βοηθούς" διαιτητές για τον τελικό Κυπέλλου - κανονικά το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ για τα play off

Την Τρίτη με άλλους διαιτητές ο τελικός Κυπέλλου, ενώ αναβλήθηκε το ΑΕΚ-Πανιώνιος.Το ρεπορτάζ, που ήθελε την ΕΠΟ να αλλάζει τους βοηθούς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και να ορίζει εκείνους, που συνήθως "συνοδεύουν" τον Τάσο Σιδηρόπουλο στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, επιβεβαιώθηκε και έγινε ένα ακόμη βήμα για την τέλεση του αγώνα την ερχόμενη Τρίτη, καθώς ήταν ένα από τα σημεία τριβής και της αναβολής του. Ορίστηκε κανονικά διαιτητής για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ενώ δεν θα γίνει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο την Κυριακή.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η ΕΠΟ προχώρησε στην αντικατάσταση των Αλεξέα και Πετρόπουλου με τους Ευθυμιάδη και Κωσταρά (που είναι οι βοηθοί του διεθνούς ρέφερι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια). Το ίδιο έκανε, δε, και με τον τέταρτο διαιτητή, αντικαθιστώντας τον Τουμπακάρη με τον Τρύφωνα Πετρόπουλο.

Όσο για τους επιπρόσθετους βοηθούς, διατηρήθηκαν στις θέσεις τους οι Κουκουλάκης και Αρετόπουλος (ο κύριος Καλογερόπουλος φέρεται να είχε δηλώσει κώλυμμα), ενώ ως παρατηρητής παραμένει ο κύριος Γκρούτσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπήρχε παρέμβαση της FIFA προς την κατεύθυνση της αλλαγής των διαιτητών εκείνων, κατόπιν των όσων φέρονται να είχαν συμφωνήσει όλες οι πλευρές στην περίφημη συνάντηση ΕΠΟ-Υφυπουργού Αθλητισμού.

επο κεδ 1


(Πηγή: www.epo.gr)

επο κεδ 2


(Πηγή: www.epo.gr)

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ανοίγει πλέον ο δρόμος για την τέλεση του τελικού. Ουδείς όμως πλέον γνωρίζει τι θα γίνει με τα play off καθώς δεν μπορεί να γίνει σίγουρα η Κυριακάτικη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, ενώ η ΚΕΔ όρισε διαιτητή για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ τον κύριο Κύζα (με τους Αλεξέα και Τουμπακάρη, που δεν μπήκαν στον τελικό να ορίζονται βοηθοί), που θα διεξαχθεί κανονικά.

epo ked playoff


(Πηγή: www.epo.gr)

Επίσης υπάρχουν και τα ματς της 3ης αγωνιστικής, που έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 18/5. Το ΔΣ της Superleague την Δευτέρα θα πρέπει να βρει συμβιβαστική λύση για την μετάθεση ημερομηνιών, με την οποία θα συμφωνήσει και η NOVA (κάθε μεταβολή αγώνας έχει ρήτρα ύψους 175 χιλιάδων €, που θα πρέπει να καταβληθεί στο συνδρομητικό κανάλι).

Καμπάνα σε Κάτσε-Μπαρμπόσα

Με 3 αγωνιστικές τιμωρήθηκαν ο Έργκους Κάτσε και ο Έλντερ Μπαρμπόσα για το επεισόδιο, που είχαν με την λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Ο Αλβανός μέσος δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τον Παναθηναϊκό και στα δύο με τον Πανιώνιο, που ακολουθούν, ενώ ο Πορτογάλος θα είναι απόντας από τον τελικό Κυπέλλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ