Κωπηλασία: Χρυσό μετάλλιο για το δίδυμο Μπούρμπου-Φράγκου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23
Ανανεώθηκε:
Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία πανηγυρίζει η ελληνική κωπηλασία. Οι Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Φράγκου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στην δίκωπο άνευ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κ23.
Οι δύο Ελληνίδες αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες κόσμου κάνοντας σπουδαία εμφάνιση στην δίκωπο άνευ.
Από τα πρώτα μέτρα πήραν το προβάδισμα από τις αντιπάλους τους, με αποτέλεσμα να τερματίσουν πρώτες σε χρόνο 6:58.41. Το πλήρωμα από τη Λιθουανία που τερμάτισε στην δεύτερη θέση έμεινε πίσω 6 δευτερόλεπτα (7:04.27), ενώ το χάλκινο πήγε στο πλήρωμα της Γερμανίας (7:05.69).
Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες είναι συλλέκτριες επιτυχιών τα τελευταία χρόνια, δείχνοντας πως η ελληνική κωπηλασία έχει παρόν και μέλλον.
Για τη Φράγκου είναι το έκτο μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση από το 2020 (3η το 2020 στο Ευρωπαϊκό νεανίδων, 1η το 2021 στην ίδια διοργάνωση και το Ευρωπαϊκό Κ23, 3η στο Παγκόσμιο νεανίδων και το παγκόσμιο Κ23), ενώ για τη Μπούρμπου είναι το πέμπτο μετάλλιο από το 2018.
Το βίντεο της απονομής:
Αγρότες: Εν αναμονή αποφάσεων στα μπλόκα Θεσσαλίας για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό
19:13
«Πόρτα» στο προσωπικό του Ιράν στο Ευρωκοινοβούλιο - Διάβημα της Τεχεράνης σε τέσσερις χώρες της ΕΕ
19:04
Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις - Έρευνα προτείνει πρακτικές ασφαλείας
18:58
ΥΠΟ ΤΗΝ «ΑΠΕΙΛΗ» ΤΡΑΜΠ: Γροιλανδία: Η «αμηχανία» του ΝΑΤΟ, η προειδοποίηση των Βρυξελλών και το κρίσιμο ραντεβού στις ΗΠΑ
18:49