ΣΠΟΡ

Ο Ρονάλντο στο Γουέμπλεϊ για λογαριασμό της Χέρεφορντ (pic&vid)!

Ο Ρονάλντο στο Γουέμπλεϊ για λογαριασμό της Χέρεφορντ (pic&vid)!
ΠΗΓΗ: Herefordfc

Η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Διεύθυνση του Γουέμπλεϊ απάντησαν καταφατικά στο επίσημο αίτημα που κατέθεσε προ ημερών η Χέρεφορντ κι έτσι ο Ρονάλντο θα ενισχύσει τις προσπάθειες της συγκεκριμένης ομάδας στον τελικό του Vase Cup με αντίπαλο τη Μόρπεθ Τάουν.

Ο Ρονάλντο, βέβαια, δεν είναι ο τρεις φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας που... χαζεύει τους αντιπάλους με τις ντρίμπλες του και μαγεύει τα πλήθη με τις ξεχωριστές ικανότητές του, όπως ίσως πιστέψατε.

Ο Hawkesbury 1 Ronaldo, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι ένας εξημερωμένος ταύρος που χρησιμοποιείται από τη Χέρεφορντ ως μασκότ, ακριβώς επειδή το παρατσούκλι της ομάδας είναι «ταύροι».

Αφού λοιπόν έστειλε στην Ομοσπονδία βίντεο με τον Ronaldo να... παρελαύνει στο γήπεδο και να αποθεώνεται από τους φίλους της ομάδας σε αγώνες για το πρωτάθλημα της ένατης τη τάξει κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος (καλά διαβάσατε), η Χέρεφορντ ζήτησε άδεια ώστε να τον χρησιμοποιήσει και στον τελικό.

Κι όπως τονίζεται σε δημοσίευμα του Reuters, την εξασφάλισε... Η επόμενη Κυριακή, λοιπόν, θα είναι ξεχωριστή τόσο για τους οπαδούς της Χέρεφορντ, όσο και για τον ίδιο. Μένει να δούμε αν η παρουσία του θα συνδυαστεί και με κατάκτηση του τροπαίου, αν δηλαδή ένας Ρονάλντο είναι ικανός να φέρει την άνοιξη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ