ΣΠΟΡ

Όλο το Λέστερ γιόρτασε στην παρέλαση των πρωταθλητών Αγγλίας στην πόλη

Όλο το Λέστερ γιόρτασε στην παρέλαση των πρωταθλητών Αγγλίας στην πόλη
Reuters / Darren Staples Livepic

250 χιλιάδες κόσμου βγήκαν στους δρόμους του Λέστερ και αποθέωσαν τη νέα πρωταθλήτρια Αγγλίας στην καθιερωμένη παρέλαση με το ανοιχτό λεωφορείο. Ο Ρανιέρι, ο Βάρντι και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες των «αλεπούδων» έζησαν απίστευτες σκηνές για το ιστορικό επίτευγμα τους.

Σε δύο ανοιχτά λεωφορεία όλη η ομάδα της Λέστερ, ο Ταυλανδός πρόεδρος και οι οικογένειες τους γύρισαν στους δρόμους της πόλης. Το πούλμαν με δυσκολία περνούσε από την λαοθάλασσα που ξεχύθηκε στους δρόμους της πόλης για μια φωτογραφία, ένα αναμνηστικό βίντεο με το Κύπελλο του πρωταθλήματος.

leiparade2


(Πηγή: Reuters / Darren Staples Livepic)

Η κατάληξη της πορείας ήταν το Βικτόρια Παρκ, που από νωρίς γέμισε με χιλιάδες οπαδούς της Λέστερ. Όλοι ανυπομονούσαν για την άφιξη της ομάδας και την εμφάνιση επί σκηνής του Ρανιέρι και του θιάσου του.

Μέχρι εκείνη την στιγμή απόλαυσαν την συναυλία των Kasabian, που είχαν μαζί τους όλα τα μέλη των οικογενειών τους για να πουν με τον δικό τους τρόπο, ότι είναι «on fire» για την κατάκτηση του τίτλου από την αγαπημένη τους ομάδα.

leiparade3kasabian


(Πηγή: Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic)

Και λίγο αργότερα, όταν ο Ρανιέρι και ο Μόργκαν σήκωσαν το τρόπαιο, ο απόλυτος πανικός. Όλοι χόρευαν και τραγουδούσαν. Επί σκηνής και στο πάρκο.

leiparade4trophy


(Πηγή: Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic)

Το απόγευμα έκλεισε όπως αρμόζει σε μια τέτοια γιορτή. Με βεγγαλικά στον ουρανό του Λέστερ. Η 17η Μαΐου θα είναι για πάντα χαραγμένη στην μνήμη μικρών και μεγάλων οπαδών του συλλόγου.

leiparade5victoriapark


(Πηγή: Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ