«Ασημένια» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας η Ζωή Φίτσιου
Η Ζωή Φίτσιου τερμάτισε δεύτερη στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας που ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 14/8 στο Μόναχο. Η Ελληνίδα σκιφίστρια πέρασε τη γραμμή του φίνις σε χρόνο 08:09.21.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρουμάνα Ιονέλα Κόζμιουκ με 08:04.41, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κρέμασε στο στήθος η Ολλανδή Μαρτίνε Φελτχάις με 08:10.20.
Εκτός βάθρου έμειναν η Ιρλανδή Αόιφε Κάσεϊ (4η, 08:11.68), η Ιταλίδα Στεφανία Μπουτινιόν (5η, 08:16.62) και η Γερμανίδα Μαρί-Λουίζε Ντράγκε (6η, 08:24.81).
Αν και ήταν 4η στα πρώτα μέτρα της κούρσας, η Ζωή Φίτσιου με ντεμαράζ στο τέλος κατάφερε ν' αφήσει στην 3η θέση την Ολλανδή Φελτχάις, την ώρα που η Ρουμάνα Κόζμιουκ είχε φύγει ξεκάθαρα μπροστά στην πρώτη θέση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Χρυσό μετάλλιο ο Παπακωνσταντίνου
«Ανακαινίζω»: Μέσα στον Οκτώβριο η προκαταβολή 50% - Έρχεται «Σπίτι μου 3»
06:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε καταβάλλεται και ποιοι οι ωφελούμενοι
05:00
Ρύθμιση οφειλών: Τι αλλάζει στη διαπραγμάτευση με τους servicers - Τα πρόστιμα και το πλαφόν του 15%
04:00
«Ανάσα» για τις τιμές στα καύσιμα - Ποιοι κερδίζουν από τα νέα μέτρα
03:00