Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Χρυσό μετάλλιο για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35χλμ βάδην
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 2:46:58 στα 35χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, που διεξάγεται στο Μόναχο.
Η Ελληνίδα βαδίστρια με σωστή τακτική, κυριάρχησε απόλυτα στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Odeonsplatz μία από τις κεντρικότερες πλατείες του Μονάχου και την Professor Huber Platz καθώς βρέθηκε στην πρώτη τριάδα που οδηγούσε τη κούρσα μέχρι να «αποκοπεί» και κατάφερε να κατακτήσει τελικά το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στη Βαυαρική πρωτεύουσα.
Η πρωταθλήτρια τερμάτισε κρατώντας την ελληνική σημαία, καλύπτοντας την απόσταση σε δύο ώρες και 47 λεπτά.
Η 38χρονη Ντρισμπιώτη, είχε... προειδοποιήσει για την εξαιρετική της κατάσταση, τον προηγούμενο μήνα, καθώς τερμάτισε 4η στην ίδια απόσταση, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Γιουτζίν.
Δείτε την εντυπωσιακή της επίδοση:
Θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών-Πύργου: 16χρόνων ο νεκρός, 17χρονος στους τραυματίες
12:56
Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε κέντρα εκπαίδευσης της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
12:43
Axios: Τραμπ και Ζελένσκι θα συναντηθούν την Κυριακή στις ΗΠΑ
12:30
Στα «άκρα» οι σχέσεις Κίνας ΗΠΑ: Κυρώσεις από το Πεκίνο για την πώληση όπλων 11 δισ. από τον Τραμπ
12:25