ΣΠΟΡ

Θερμή υποδοχή της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στην Καρδίτσα

Θερμή υποδοχή της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στην Καρδίτσα
Η αθλήτρια αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες μέχρι να φτάσει στο στοχο της Αποστόλη Ζώη / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Στους δρόμους βγήκε το Σάββατο όλη η Καρδίτσα, προκειμένου να υποδεχθεί την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο βάδην, στα 35 και 20 χιλιόμετρα, στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες που έγιναν στο Μόναχο.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αποτελεί πρότυπο αθλήτριας, καθώς απόδειξε ότι με τη θέληση και σκληρή δουλειά, κατακτώνται οι κορυφές.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε μικρή σχετικά ηλικία, αλλά και παρά τις μεγάλες, ως τότε, διακρίσεις, οδηγήθηκε στην εγκατάλειψη λίγο μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών της σπουδών, βρήκε όμως το σθένος και με τη στήριξη της οικογένειάς της και των ανθρώπων της επανήλθε ακόμη πιο αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει.

Την πρωταθλήτρια υποδέχθηκε ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος ο οποίος της απένειμε αναμνηστική πλακέτα.

Επίσης πλακέτα δόθηκε και από τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κωνσταντίνο Νούσιο.

Ο δήμαρχος Καρδίτσας στον σύντομο χαιρετισμό του, αναφερόμενος στην Καρδιτσιώτισα πρωταθλήτρια, μίλησε για ένα υγιές πρότυπο για όλη τη νεολαία, ενώ η ίδια τόνισε, πως τα λόγια είναι περιττά με την εικόνα που βλέπει, ευχόμενη στο μέλλον να «χειροκροτήσουμε πολλά παιδιά εδώ στην ίδια πλατεία και να είμαι εδώ δίπλα να καμαρώνω όπως εσείς καμαρώνετε εσείς εμένα αυτή τη στιγμή».

Στην εκδήλωση παρών ήταν και ο προπονητής της Ναπολέων Κεφαλόπουλος που ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές για την υποδοχή και σημείωσε ότι «εγώ δεν είμαι από εδώ αλλά με αυτή την υποδοχή αισθάνομαι πως είμαι στο σπίτι μου».

Μετά το τέλος της τελετής η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, «πνίγηκε» στις αγκαλιές φίλων, συγγενών και παιδιών που συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας για να την υποδεχθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ